Jak będziemy mieli całą pulę ogłoszę, że zamykamy za tydzień. Tak obiecałem w poście #1 i wiele osób, które zbierają pieniądze mogłoby mi mieć za złe, że zamknąłem pulę bez uprzedzenia. Po tym tygodniu ruszam z robotą tak szybko jak to możliwe
Jak będziemy mieli całą pulę ogłoszę, że zamykamy za tydzień. Tak obiecałem w poście #1 i wiele osób, które zbierają pieniądze mogłoby mi mieć za złe, że zamknąłem pulę bez uprzedzenia. Po tym tygodniu ruszam z robotą tak szybko jak to możliwe
Mam nadzieję, że do tego czasu strajk pocztowców będzie już tylko wspomnieniem.
KrzysK - dzięki raz jeszcze za zaangażowanie.
Pozdrawiam. :-D
Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump
Jak będzie szło w takim tempie to... przełożyli strajk więc jest szansa że się władujemy w środek![]()
i ja też podziękować KrzysK ... się robi jakoś miło![]()
40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...
studioad.pl - projektowanie stron internetowych
serwery www bez limitów
Mam pytanie odnośnie smyczy. A mianowicie czy będzie ona wyglądała tak jak w poprzedniej turze czyli czarno-czerwona z napisem "Canon Board-Info"?
EOS + Speedlite
Witajcie!
Niektórych może zmylić to, co pokazałem w poście #1. To jest tylko i wyłącznie pokazane jak będzie ta smycz zrobiona. Krótko po tym miałem już w ręku próbę tkaną i pokazałem ją gwozdzt'owi i Zaku'owi (nie wiem jak te nicki odmienić :-) )Smycz i identyfikator, będą takie jak tu na zdjęciu:
http://img229.imageshack.us/img229/8...acsmycz2vb.jpg
Tylko klamra będzie metalowa.
Krzysztof
Czyli pozostaje stara sprawdzona forma. Dzięki wielkie.
EOS + Speedlite
Proponuję, o ile to możliwe, umieścić info o zbliżającym się zakończeniu akcji na stronie głównej forum.
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Jak na chwilę obecną wyglądają liczbowo zamówione ilości smyczy i identyfikatorów?
EOS + Speedlite