Strona 8 z 34 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 340

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

a więc spotkałem się z Krzyśkiem, potwierdzam że istnieje on naprawdę, a dane osobowe podane w pierwszym poście są zgodne z okazanymi mi dokumentami (prawo jazdy, dowód rejestracyjny samochodu).

Ponadto kolega pokazał mi pierwsze próbki smyczy, które są w zasadzie identyczne z tą, którą posiadam z poprzednich edycji.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Coś już napisał

Domyślnie

No to skoro mamy potwierdzenia pozostaję tylko zebrać zamówienia i wyczekiwać na upragnioną smycz i ID!:-D

Domyślnie

No to do robotki paniwie i panie do robotki im prędzej sie zprężycie tym prędzej będą smyczki

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roger_Sway Zobacz posta
    Formularz i pieniądze poleciały wczoraj
    Jaki jest sens pisania tego typu postów?
    Żaden!
    Tak więc proszę się od nich powstrzymywać - to do wszystkich którzy w przyszłości mogą odczuć ciśnienie by się zbędnie pochwalić "wysłałem przelew".

Bywalec

Domyślnie

Dziś miałem przyjemność spotkać się z Krzyśkiem, w końcu w tym samym mieście mieszkamy. Porównywaliśmy smycze z poprzednich edycji do tych wykonywanych teraz. 8)

Chciałem potwierdzić, iż smycze będą prawie takie same jak te z poprzednich edycji. A nawet lepsze, gdyż klamra przy krótszej części będzie metalowa (poprzednio była plastikowa). A piszę o tym dlatego, że w tym miejscu było najsłabsze ogniwo tych smyczy, przynajmniej u mnie bo pękała ta klamra. Teraz będzie mocniej, a waga tak diametralnie nie wzrośnie. :wink:
    Sam planuje już zakup kilku sztuk.

Więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko zamawiać i czekać, aż uzbieramy wymaganą ilość.
    Ostatnio edytowane przez Zaku ; 15-04-2008 o 23:13
    40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ok, to ja powtórzę swoje pytanie: jaki na dzień dzisiejszy jest "portfel zamówień" ?
    O ile to oczywiście nie tajemnica handlowa

Dopiero zaczyna Awatar arturro
    Miasto
    Konstancin-Jeziorna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Będę potwierdzał dzisiaj tak ok 23. O 20-tej bowiem mam spotkanie z moderatorem. Tak, że wkrótce zostaniecie poinformowani komu wpaciliście pieniądze :-)

Oczywiście. I się z tego nie wycofuję ani nie oczekuję przelewów. :-)

100 smyczy i 60 ID

EDIT

KAŻDY KTO WPŁACIŁ PIENIĄDZE NA MOJE KONTO MOŻE JE W KAŻDEJ CHWILI WYCOFAĆ. WARUNEK JEST JEDEN: MUSI SIĘ Z TYM ZGOŁSIĆ PRZED OFICJALNYM ZAMKNIĘCIEM PULI
    To tak, aby rozwiać wątpliwości...
    Aha, PRZELEWAM TYLKO NA KONTO Z KTÓREGO WPŁYNĘŁY PIENIĄDZE
    A co z tymi którzy nie mają konta, TZN. czy dopuszczasz możliwośc wysłania pieniędzy pocztą???

Domyślnie

Można oczywiście nadać pieniądze na poczcie. Nie ma sprawy
    Wypełniasz odpowiedni druk i pieniądze trafiają na moje konto. Nikt tu nie jest dyskryminowany w żaden sposób.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jeżeli ktokolwiek będzie miał większy czy mniejszy problem, pytanie bądź prośbę to proszę śmiało pisać na adres z postu 1-go bądź na priva.
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 16-04-2008 o 21:57 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Witam!
    Obiecałem Wam cotygodniowy raport. Więc tak:

Zamówiły poniższe osoby:
    cineo Soundman JAWORZYNA rzukov JiNN romko emiel tmaciak Jedi Roger_Sway Krasuski balc3r Yoshitaka mario_n Paenka grek Gutek PawelGeo RafalR loco75@tlen.pl RHF gof aleks chmurny Tomek S. poss abcdariusz Chris_11 RobertS terminator Skakun JurekGR Zaku

Łącznie: 33 identyfikatory i 52 smycze. Półmetek mamy za sobą.

Krzysztof

Domyślnie

No to fajnie a jak osiągniesz wymaganą ilość to co zrobimy ?? dajemy czas powiedzmy tydzien osobom które jeszcze chcą kupić i zamykamy liste czy jakoś inaczej to wymyśliłeś ??

Strona 8 z 34 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów