Pokaż wyniki od 1 do 10 z 340

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK

Mieszany widok

Domyślnie

Obiecany tygodniowy raport:
    Zamówiły osoby:
    cineo Soundman JAWORZYNA rzukov JiNN romko emiel tmaciak Jedi Roger_Sway Krasuski balc3r Yoshitaka mario_n Paenka grek Gutek PawelGeo RafalR loco75@tlen.pl RHF gof aleks chmurny Tomek S. poss abcdariusz Chris_11 RobertS terminator Skakun JurekGr gareth tgrzyska Adam Bedla gacek werek Foto Epoka popniunia -MM- Canon T 70 rob76 arturro szkot111 freeq-art (unicorn78) Chyrek chifre axk SPUKI Daniel Torzewski airhead eryk_g uzależniony CFR Marek69 Chrabu Kali730 Zaku joohoo tom517 Noel
    Razem: 64 identyfikatory, 97 smyczy

UWAGA:
    Wobec powyższych ilości dnia 1 maja oficjalnie zamykam turę. 1 maja będzie ostatnim dniem w którym przyjmuję zamówienia. Nie dotyczy to osób, które zobowiązały się zamówić po 1-szym maja z powodów finansowych a które poinformowały mnie o tym fakcie. Informuję także, że termin wysyłania przeze mnie smyczy i identyfikatorów powinien nastąpić w połowie maja. Jedyne opóźnienie jakie przewiduję to opóźnienie, które może wystąpić (ale nie musi) z powodu długiego weekendu na początku maja. W tym czasie nie będzie mnie na forum i nie będę odpowiadał na maile. W końcu mały urop... :-)

Osoby zainteresowane proszę o sprawdzenie swojego nicka w formularzu (wielkość liter, spacji itp jest znacząca) oraz numeru na forum, imienia i naziwska (? ;-) - to tak pół żartem, pół serio) i ewentualne poinformowanie mnie o zmianach. Chcę uniknąć błędów na identyfikatorach. Wszystkie zmiany zostaną potwierdzone mailem. Potwierdzenie jest gwarancją wprowadzonych zmian.

Osoby, które będą chętne na drugą turę proszę o niewpłacanie pieniędzy na moje konto a utworzenie w tym wątku listy. Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek. Dlaczego nie wpłacać przed? Dlatego, że jak nie zbierze się miniumum 50 osób to skutkować to będzie dla mnie dodatkową pracą w odsyłaniu pieniędzy.

I jeszcze jedno: Osoby, które chcą z jakichkolwiek powodów wycofać pieniądze wpłacone na moje konto mogą to zrobić do niedzieli 27 kwietnia włącznie. Po tym czasie przygotowuję się już do wykonania Waszych zamówień i będzie to niemożliwe.

Krzysztof

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta

Osoby, które będą chętne na drugą turę proszę o niewpłacanie pieniędzy na moje konto a utworzenie w tym wątku listy. Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek. Dlaczego nie wpłacać przed? Dlatego, że jak nie zbierze się miniumum 50 osób to skutkować to będzie dla mnie dodatkową pracą w odsyłaniu pieniędzy.

I jeszcze jedno: Osoby, które chcą z jakichkolwiek powodów wycofać pieniądze wpłacone na moje konto mogą to zrobić do niedzieli 27 kwietnia włącznie. Po tym czasie przygotowuję się już do wykonania Waszych zamówień i będzie to niemożliwe.

Krzysztof
    przepraszam, ale kilka postów wcześniej było napisane że następna tura będzie zorganizowana gdy uzbiera się ok. 50 osób powyżej potwierdzenie. Tak że chyba możemy zrobić wstępną listę. Kolejnym razem polecam czytać cały wątek i okazać człowieczeństwa to że jestem tutaj nowy nie oznacza, że nie wiem co robię. Pozdrawiam eMpi

Lista:
    Identyfikator:
    16804 eMpi jak źle to przepraszam.
    16116 ArminoTauruS(?)
    Smycz:
    16804 eMpi jak źle to przepraszam.
    16116 ArminoTauruS(?)
    Ostatnio edytowane przez eMpi ; 07-05-2008 o 21:29

chmurny
    Guest

Domyślnie

empi nie denerwuj się , nikt tu nie chciał być nieuprzejmy lub coś wtym stylu
    a co do czytania postów to we wcześniejszych postach można zobaczyć jak cała sprawa wygląda
    a wygląda tak
    przykład
    id
    empi x 1
    james bond 30

smycz
    empi x1
    james bond x 23

a cała reszta jak numer, nick, nazwisko, imię, czyli to co ma się znaleść na identyfikatorze potrzebna będzie jak już uzbiera się potrzebna ilość id i smyczy.
    Ostatnio edytowane przez chmurny ; 07-05-2008 o 21:40

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Zapewne tak jak w poprzedniej turze do składania zamówień służy formularz zgłoszeniowy a nie posty.
    a Ty, axk dalej swoje... czytaj cały wątek i zbieraj informacje wyraźnie jest napisane, a dokładniej Krzysiek pisał

Krzysztof
    więc zbieramy CHĘTNYCH na kolejną turę gdzieś te 50 os musi się zgłosić. NIE ZAMAWIAMY A ZAPISUJEMY SIĘ NA KOLEJNĄ TURĘ! Drugi raz nam wypominasz że zamawia się poprzez formularz-owszem, lecz my tylko zgłaszamy się (jako chętni) do kolejnej tury.
    Ostatnio edytowane przez eMpi ; 13-05-2008 o 23:06

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eMpi Zobacz posta
    a Ty, axk dalej swoje... czytaj cały wątek i zbieraj informacje wyraźnie jest napisane, a dokładniej Krzysiek pisał
    Właśnie, czytaj dokładnie cały wątek.

Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek.
    ... zostanie utworzony nowy wątek.

Wypisywanie chętnych w obecnym wątku nic do niego nie wnosi, a tylko zaśmieca. Proponuję założyć nowy wątek np. "Identygikatory i smysze - TURA KOLEJNA ..." itp. gdzie osoby zainteresowane będą mogły zadeklarować swoją chęć wzięcia udziału w w/w akcji.
    Ostatnio edytowane przez axk ; 14-05-2008 o 09:29
    EOS + Speedlite

Bywalec Awatar jar14
    Miasto
    Domanowice-Wrocław

Domyślnie

--------------------------------------------------------------------------------

LISTA
    ID:
    dark4blade x2
    BuRton
    M.I.K
    mina
    eMpi
    ArminoTauruS
    przemencjusz x2
    jar1404
    suma=11

SMYCZ: