Pokaż wyniki od 1 do 10 z 939

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    Mówimy o tym zdjęciu, żeby była jasność:

Oryginalny kadr mówisz? To ja sobie nie mogę wyobrazić jak stała lub leżała modelka. Włosy lecą z lewej strony na prawą, czyli mam rozumieć, że albo użyłeś wentylatora albo zmieniłeś kierunek grawitacji w studio. Powiesz więcej na temat realizacji tego zdjęcia?
    Mam propozycję nie traktuj wszystkiego dosłownie i naciśnij guzik "wyobraźnia"
    Zrobiłem to zdjęcie na spotkaniu w piątek stojąc obok Was. Chyba nie było jakiś tematów tabu czy tajemnic?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Zrobiłem to zdjęcie na spotkaniu w piątek stojąc obok Was. Chyba nie było jakiś tematów tabu czy tajemnic?
    Nie byłem na spotkaniu w piątek, więc jeśli możesz, to odpowiedz, bo mnie wyobraźnia zawodzi.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    Nie byłem na spotkaniu w piątek, więc jeśli możesz, to odpowiedz, bo mnie wyobraźnia zawodzi.
    No właśnie więc nie miej do mnie pretensji, że nie omawiam tego zdjęcia na forum tym bardziej, że nie obligowałem się do tego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    No właśnie więc nie miej do mnie pretensji, że nie omawiam tego zdjęcia na forum tym bardziej, że nie obligowałem się do tego.
    Pretensji nie mam, ale zachowując się w ten sposób nie zyskujesz w moich oczach i do udziału w kolejnych spotkaniach nie zachęcasz.

Uprawnienia umieszczania postów