Strona 37 z 94 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 939

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jest drabina pod ręką aby to robić co nie omieszkałem jeśli ktoś o tym pamięta...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez marwiol Zobacz posta
    To juz przesada! Sergiusz po co to ?? to jakaś dzieciniada
    My chcemy się tylko czegoś dowiedzieć a tym czasem robisz sobie z nas żarty.
    Mówiąc że "każdy mógł przyjść i focić do woli" dajesz nam pretekst do myślenia że zależy ci tylko na pieniądzach z kursu i aby przypadkiem za dużo wiedzy za darmo nie przekazać. Na spotkaniu kilku godzinnym też za dużo się nie dowiedziałem od Ciebie.
    Facet, w tym zdjęciu nie ma wiedzy napisałem, że jest banalne i zamiast się irytować może pomyśl sam jak to zdjęcie jest zrobione. Na spotkaniach odpowiadam na wszystkie pytania i oczywiście nie jestem wolnotariatem abym dokładał do spotkań.

I napisałem "kto chcał mógł focić do woli!" a o przychodzeniu dodałeś już sam od siebie- jaki to pretekst?
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 18-03-2008 o 15:06 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar werek
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

zaproponuje przestac bic piane.

kontrowersyjne ujecie mozna bylo wykonac na dwa sposoby:

1 - statycznie (wiszace wlosy) + obrobka w PS (tego kazdy sie domyslil)

2 - wiszac, modelka zarzuca wlosy do tylu (ps, zostaje tylko do obrotu i koloru) - tutaj domysl, niestety mnie nie bylo wtedy
    Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Chyba byłeś o ile pamiętam

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Jest drabina pod ręką aby to robić co nie omieszkałem jeśli ktoś o tym pamięta...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Facet, w tym zdjęciu nie ma wiedzy napisałem, że jest banalne i zamiast się irytować może pomyśl sam jak to zdjęcie jest zrobione. Na spotkaniach odpowiadam na wszystkie pytania i oczywiście nie jestem wolnotariatem abym dokładał do spotkań.

I napisałem "kto chcał mógł focić do woli!" a o przychodzeniu dodałeś już sam od siebie- jaki to pretekst?
    Sergiusz bez urazy, ale chodzi mi o to że po wielkich mękach i walkach (3 strony postu) odpowiedziałeś jak zdjecie było wykonane. Zresztą i tak nie do końca bo chciałbym zobaczyć zdjęcie prosto z aparatu bez dotknięcia PS. I teraz juz wiem że to niemożliwe bo powiedziałeś ze nie pokażesz i już.

Moim zdaniem lepiej by się każdemu korzystało z warsztatów jak byś komentował zdjęcia bardziej klarownie, a nie w postaci domysłów.
    Nie chodzi też o wolontariat bo każdy kto na spotkania przychodzi płaci, ale omówienie wyników na forum też ma być płatne ??

Początki nałogu Awatar werek
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Chyba byłeś o ile pamiętam
    mozliwe ze wyszedlem zapalic i mnie ominelo, pech
    Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marwiol Zobacz posta
    Sergiusz bez urazy, ale chodzi mi o to że po wielkich mękach i walkach (3 strony postu) odpowiedziałeś jak zdjecie było wykonane. Zresztą i tak nie do końca bo chciałbym zobaczyć zdjęcie prosto z aparatu bez dotknięcia PS. I teraz juz wiem że to niemożliwe bo powiedziałeś ze nie pokażesz i już.

Moim zdaniem lepiej by się każdemu korzystało z warsztatów jak byś komentował zdjęcia bardziej klarownie, a nie w postaci domysłów.
    Nie chodzi też o wolontariat bo każdy kto na spotkania przychodzi płaci, ale omówienie wyników na forum też ma być płatne ??

Komentarz i ocenianie zdjęć jak najbardziej ale ty domagasz się abym opisał jak to zdjęcie zostało zrobione z rozbiciem na etapy a to już jest domena warsztatów i tego na forum nie mam zamiaru robić tym bardziej, że nie wszystko jest do zrobienia na monitorze. Do tego ja komentuję Wasze zdjęcia i chyba nie powinienem komentować swoich.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Do tego ja komentuję Wasze zdjęcia i chyba nie powinienem komentować swoich.
    Czy mogę Cię poprosić o krótki komentarz do moich?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To podaj mi link albo nr strony

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To podaj mi link albo nr strony
    Numer posta #285
    http://canon-board.info/showthread.p...42636#poststop
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Zablokowany

Domyślnie

Komentarz i ocenianie zdjęć jak najbardziej ale ty domagasz się abym opisał jak to zdjęcie zostało zrobione z rozbiciem na etapy a to już jest domena warsztatów i tego na forum nie mam zamiaru robić tym bardziej, że nie wszystko jest do zrobienia na monitorze. Do tego ja komentuję Wasze zdjęcia i chyba nie powinienem komentować swoich.
    Ja nie chciałem, abyś rozbijał zdjęcia na etapy, raczej chcieliśmy zobaczyć wersje tego zdjęcia "prosto z aparatu", aby zobaczyć jak wyglądało zanim dotknąłeś je PS-em (czyli jaki efekt uzyskujesz w studio).

Myślę ze czas zakończyć bo i tak do niczego konstruktywnego to nie prowadzi.

Strona 37 z 94 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów