Osobiście widziałbym więcej nóg, ale też fajne i moim zdaniem lepsze od ujęcia Viteza- napisał konrad- w obu siedzi ten sam błąd i powinno się go zniwelować przy pomocy właśnie PS lub nie pokazywać takich zdjęć publicznie...
Osobiście widziałbym więcej nóg, ale też fajne i moim zdaniem lepsze od ujęcia Viteza- napisał konrad- w obu siedzi ten sam błąd i powinno się go zniwelować przy pomocy właśnie PS lub nie pokazywać takich zdjęć publicznie...
Wątek ma charakter warsztatowy, stąd tego typu pytania. Byłem po prostu ciekaw jak wyglądało zdjęcie "prosto z aparatu", przed zastosowaniem efektu rozmycia włosów i podejrzewam, że kadr też był zupełnie inny niż w wersji finalnej. Jeśli to jednak taka tajemnica, że musiałbyś mnie zabić po jej wyjawieniu, to sobie darujmy ;-)
Ja proponuję abyś udzielał jasnych odpowiedzi kursantom. Nikt nie będzie się domyślał co masz na myśli. Jeżeli już podjąłeś się prowadzenia warsztatów z fotografii studyjnej to bardzo proszę o zamieszczenie w tym wątku jasnych wskazówek co i jak jest nie tak wykonane lub co jest ok.
W przeciwnym wypadku ten cały post "Warsztaty w studio - portret, akt" jest zbędny, bo nikt się niczego nie nauczy. A jedyna korzyść z prowadzeniu tych warsztatów będziesz miał ty w postaci materialnej.
Popatrz na brzuch, powinien być płaski jak deska do prasowania...lub przypominać menisk wklęsły lub wypukły ( lekko) ale na pewno nie powinno być jak jest
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W takim razie Tobie też proponuję czytać uważniej odpowiedzi, bo jak byś przeczytał nie musiałbyś się domyślać.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 18-03-2008 o 14:10 Powód: Automerged Doublepost