Podaja ze 40D ma w serii 17 ujęć RAW a ja ma iformacje w aparacie ze moge tylko 6?
Mam cos zle ustawione?
Podaja ze 40D ma w serii 17 ujęć RAW a ja ma iformacje w aparacie ze moge tylko 6?
Mam cos zle ustawione?
W!
Jaki masz stan aku, masz gripa, jak szybka karte CF, z lampa i przede wszystkim na jakiej przeslonie i z jakim czasem ekspozycji?? heh... No i jeszcze wez pod uwage czy masz raw + jpg.
Zdrowko
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl
40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
---------------------
Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.
Kiedyś zrobiłem próbę z szybkością 40D . Karta SanDisk Extreme IV 4 Gb , obiektyw 17-40/4 USM IS , ISO 3200 , pogoda trchę pod psem , włączony priorytet białych elementów , kolor neutral , grip , Av , 5,6 przysłona . Odczyt z czasów zarejestrowany z danych z fotek . Pierwsza sekunda - 6 , druga 4 , trzecia 3 i kolejne po dwie klatki na sekundę ( do końca próby ) . Zrobiłem tak ok. 35-40 fotek .
Mało umiejętności - dużo zacięcia .
Z Twojego pytania wynika kolejne pytanie - gdzie w aparacie masz napisane , że 40D wykonuje w serii ?? sześć fotek ??. 6 - 6,5 to ilość klatek max na sekundę i takie info jest w instrukcji . 17 klatek to długość w serii . Jednak te ilości zależą też od nastawień w aparacie , szybkości karty , akumulatora lub gripa itp.. Poczytaj : http://www.optyczne.pl/57.3-Test_apa...ytkowanie.html .
Mało umiejętności - dużo zacięcia .
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl