Pytanie tylko: po co im tyle podobnych puszek w jednym segmencie?
Pytanie tylko: po co im tyle podobnych puszek w jednym segmencie?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Last edited by CzłowiekZ; 29-01-2008 at 02:36 PM. Reason: Automerged Doublepost
350D już nie robią. To jedno, a drugie te puszki się jednak sporo różnią.
Nie wiem tylko pytam. Być może w obecnym zalewie sprzętu z niższej półki jest to słuszna strategia? Tak jak może słuszną strategią jest wymienianie co kilka miesięcy (głównie napisu) w puszkach entry level przez Nikona
.
Trochę nie rozumiem tych kpin??
Last edited by Kolekcjoner; 29-01-2008 at 02:52 PM.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To jest pytanie retoryczne ??
A po co robi się tyle podobnych spacerzoomów - w zbliżonych cenach, jakości i ogniskowej.
Po to żeby gawiedź była dopieszczona i wybrała swój aparacik, który będzie najlepszy do danych potrzeb /lepszy od aparatu sąsiada
Jak była jedna puszka to marudzenie użytkowników, że system umiera, jak jest za dużo do wyboru tez źle....
analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm
Tyle że jak jest dużo podobnych produktów to może się skończyć tym, że zdesperowany klient wybierze produkt konkurencji.
Kapitan Wagner
No to chyba będzie ciąg dalszy A300/A300K/A350: dyxum.
Najwidoczniej nie mogli się zdecydować jaką matrycę wsadzić do tej puszki.
Last edited by Kolekcjoner; 29-01-2008 at 07:32 PM.
Kapitan Wagner
http://optyczne.pl/779-nowo%B6%E6-Pe...d_SONY_!!.html
Chyba Canon nie bedzie mial wyboru, i musi zaktualizowac 5D![]()
no wreszcie!
a tu juz nie bylbym taki pewny. jesli ta matryca wejdzie w bardziej wypasionym body to bedzie kosztowala. a 5D poki co Canon moze klepac tanio i w duzych ilosciach, zjezdzajac z cena do niskiego poziomu.
chociaz nie zdziwilbym sie, gdyby wszedl solidnie odswiezony 5D w nieco wyzszej cenie. na pewno te 24 Mpix moga byc dla Canona niepokojace, bo to potencjalnie oznacza aparat dla studyjnych i landszafciarzy, gdzie poki co 5D wymiatal.
Więc jednak będzie D3x?
EOS - conditio sine Kwanon...