IMHO rolaj ma racje. Moze z ta jedynka przesadzil ale tak czy inaczej fota nie ma szansy byc poprawnie odebrana z dwoch przynajmniej powodow.
Po pierwsze naprawde ciezko skojarzyc biale kubki tego rodzaju z kawą. Rozumiem zeby to byly filizanki, kubki z zamknieciem jakie daja na stacjach benzynowych czy z rysunkiem ziaren kawy. W takich kubkach podaje sie tez herbate, "gorace kubki" itp wynalazki. Oczywiscie uczniowie tej szkoly maja wieksza szanse na zrozumienie przekazu natomiast do mnie to w ogole nie przemawia.
Druga sprawa to rurka ... no ja przepraszam ale moze jestem jakis dziwny ale mnie rurka kojarzy sie z napojami zimnymi. W zyciu nie widzialem ani jednej osoby ktora pije kawe przez rurke (moze dlatego ze zazwyczaj wykonane sa z plastiku i sie topia pod wplywem ciepla).
Zdjecie jest wiec totalnie nietrafione i gdyby mungo nie napisal ze jest zwiazane z akcja antyuzaleznieniowa to naprawde ciezko byloby sie domyslic. Ja w pierwszej kolejnosci pomyslalem ze bardzo sie dziewczynce chcialo pic

No ale moze za cienki jestem zeby zrozumiec przeslanie