Pokaż wyniki od 1 do 10 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    Moim zdaniem to zdjęcie ma się nijak do "używek", nawet jeśli weźmie się pod uwagę to, że kawa jest używką
    A mi się np właśnie taki pomysł podoba - jest w tym i przekaz (bo kawa jest używką) i podtekst, bo wszyscy wiedzą o jakie używki chodzi ale nie jest to wprost 'jak kawa na ławę' (sic!) pokazane a tylko w formie ukazania mniej drastycznej używki.

Panna szuka czegoś w styropianowym kubku odwróconym do góry dnem. I tyle.
    Szuka kolejnej choćby kropelki kawy, minę ma "o, nic już nie zostało?" , sterta już pustych obok kubków jeszcze potęguje wrażenie nałogu. Pokazany jest nałóg bez pokazywania w stylu 'wmordewind' o co dokładnie chodzi. Ode mnie duży plus właśnie za pomysł, realizację i umiejętną minę modelki.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A mi się np właśnie taki pomysł podoba - jest w tym i przekaz (bo kawa jest używką) i podtekst, bo wszyscy wiedzą o jakie używki chodzi ale nie jest to wprost 'jak kawa na ławę' (sic!) pokazane a tylko w formie ukazania mniej drastycznej używki.

Szuka kolejnej choćby kropelki kawy, minę ma "o, nic już nie zostało?" , sterta już pustych obok kubków jeszcze potęguje wrażenie nałogu. Pokazany jest nałóg bez pokazywania w stylu 'wmordewind' o co dokładnie chodzi. Ode mnie duży plus właśnie za pomysł, realizację i umiejętną minę modelki.
    No Vitez nie sadziłem że się raz w czymś w 100% zgodzimy
    lepiej bym tego nie napisał
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów