W wolnej chwili pare fotek do kupy zebralem na jedna stronewww.fotografia.1985.pl Prosze o ocene/opinie tego, co juz jest
![]()
W wolnej chwili pare fotek do kupy zebralem na jedna stronewww.fotografia.1985.pl Prosze o ocene/opinie tego, co juz jest
![]()
Mnie się ogólnie konwencja i realizacja podoba. Mam jedynie zastrzeżenia natury kompozycyjnej, gdzie w kadr właża jakieś zbędne lub odciagające uwagę elementy np. 1)jakoś ta noga w jeansach ni w pięć ni w dziewięć
3) i 4) bransoletka, jakoś rozprasza uwagą..tak mi się wydaje
4) prawy górny róg te metalowe elementy również rozpraszają i nie wiem czy cokolwiek wnoszą
ziękuję za uwagę
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mnie się ogólnie konwencja i realizacja podoba. Mam jedynie zastrzeżenia natury kompozycyjnej, gdzie w kadr właża jakieś zbędne lub odciagające uwagę elementy np. 1)jakoś ta noga w jeansach ni w pięć ni w dziewięć
3) i 4) bransoletka, jakoś rozprasza uwagą..tak mi się wydaje
4) prawy górny róg te metalowe elementy również rozpraszają i nie wiem czy cokolwiek wnoszą
ziękuję za uwagę
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 25-02-2009 o 01:04 Powód: Automerged Doublepost
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
1 i 3 jak najbardziej na tak
2 i 4 - nie przypadły mi do gustu - może dlatego, że nie lubię takiej konwencji.
Regulamin pkt 8.
Mnie się podoba! Noga i bransoletka jakoś mi osobiście nie przeszkadzają![]()
mnie się podobają, masz możliwość pracy z bardzo ekspresyjnym modelkami....wykorzystuj póki możesz![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
pierwsza seria swietna.
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
no ja myślę tak:
druga część podoba mi się bardzo...klasyka... modelka jak się patrzy... dobre światło, nie ma się czego czepiać
pierwsza część:
1. nie podoba mi się ten kawałek kolana, który widać...albo więcej (niewiele), za czym bym optował, albo wcale... a tak to tylko taki paproszek, no i wyprostowałbym zdjęcie
2. okrutne
3. świetne zdjęcie, ale tez bym wyprostował
4. Paenka ma rację...duperela a przeszkadza... może gdyby to coś było całe?... co do bransoletki...hmmm...nie mam zdania...jakoś strasznie mi nie przeszkadza, ale mozna spróbować następnym razem bez biżuterii![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
zgadzam sie z Adso co do 1, 2 i 4.
jesli chodzi o 3, po wyprostowaniu chyba byloby nudne, chociaz ja sie tam nie znam
a co do 2 - okrutne to dobrze, czy źle?
dodam jeszcze - pracuj z tą modelkąi ze seria 2 super
![]()