Strona 6 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 169

Wątek: Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    Jeden paparazzi mowil ze za zdjecie umierajacego Niemena na szpitalnym łózku mogl dostac 5k, zrobil to zdjecie - ale go jednak nie sprzedal
    Jac, znasz mnie dobrze i chyba wiesz, ze nie jestem czlowiekiem ktory za kase zniszczy czlowieka. Poza tym zaszufladkowano od razu moja osobe, ze to niby ja ta fotke zrobilem Watek zrodzil sie nt. ile wziac a nie czy to moralne.

Nie jest tez wazne czy to ja czy moj kolega o to pyta. Jesli ludzie chca wiedziec czy to moralne, niech zaloza watek o moralnosci - w tym chodzi o rzad wielkosci jaki mozna wyciagnac za takie zdjecie. A tu od razu - "straszne czasy nastaly" itp. :-?

ps
    z drugiej strony ciesze sie, ze tylu wsrod nas zacnych i prawych ludzi. Ciekaw jestem tylko ilu z nich zostaloby przy swojej tezie majac do wyboru np. 20.000 pln :wink: :rolleyes:
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 12-12-2007 o 00:23

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Gdyby kazdy fotograf zastanawial sie nad pojeciem moralnosci a potem wybieral ktore zdjecia nadaja sie do publikacji a ktore nie to by gazety typu F... nie mialy racji bytu, tymczasem sa na rynku i bardzo dobrze sobie radza. Mam dobre zdjecie dlaczego mam na nim nie zarobic...? Wszyscye rozpisuaj sie o moralnosci... A jesli przyjmiemy zalozenie ze opisywana osoba X rzeczywiscie dopuscila sie zdrady i dzikei temu partner Y moze poznac prawde...? Gdzie tu widzicie moralnosc osoby X...?
    Ostatnio edytowane przez Thunder ; 12-12-2007 o 00:23
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dla jasności. Ja Cię nie zaszufladkowałem. Nie twierdzę, że zrobiłeś to zdjęcie i że ono w ogóle istnieje. Rozmawiam o sytuacji hipotetycznej. Jednak ten temat nie powinien się ograniczyć tylko do kwestii "za ile?". Bo skoro mówimy o sprzedaży zdjęcia, które doskonale wiemy, że zostanie opublikowane, to uczestniczymy świadomie w doprowadzeniu do złamania prawa, to tak, jakbyśmy pytali "Za ile mogę opchnąć kradzionego Mercedesa?"
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thunder Zobacz posta
    Gdyby kazdy fotograf zastanawial sie nad pojeciem moralnosci a potem wybieral ktore zdjecia nadaja sie do publikacji a ktore nie to by gazety typu F... nie mialy racji bytu, tymczasem sa na rynku i bardzo dobrze sobie radza. Mam dobre zdjecie dlaczego mam na nim nie zarobic...?
    DOBRE zdjęcieee?

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    ...Bo skoro mówimy o sprzedaży zdjęcia, które doskonale wiemy, że zostanie opublikowane, to uczestniczymy świadomie w doprowadzeniu do złamania prawa, to tak, jakbyśmy pytali "Za ile mogę opchnąć kradzionego Mercedesa?"
    No zaraz - chcesz powiedziec, ze zdjecie zrobione osobie publicznej uprawiajacej sex w miejscu publicznym jest rowne kradziezy samochodu?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    No zaraz - chcesz powiedziec, ze zdjecie zrobione osobie publicznej uprawiajacej sex w miejscu publicznym jest rowne kradziezy samochodu?
    Nie, nie twierdzę nic takiego. Wyrwałeś to z kontekstu. Chodzi mi tylko i wyłącznie o świadome uczestniczenie w doprowadzeniu do złamania prawa. Zresztą, jak zauważyłeś, nie rozmawiamy o moralności, więc nie będę się wypowiadał, co jest w mojej opinii gorsze, zdjęcie seksu czy kradzież.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 12-12-2007 o 00:33

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    DOBRE zdjęcieee?
    Dobre w rozumowaniu pzredstawiajace cos czego innym uchwycic sie nie udalo...
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Nie, nie twierdzę nic takiego. Wyrwałeś to z kontekstu. Chodzi mi tylko i wyłącznie o świadome uczestniczenie w doprowadzeniu do złamania prawa.
    No to jeszcze raz - osoba uprawiajaca sex w miejscu publicznym lamie prawo. Ja jej robie zdjecie i to ja lamie prawo?
    Przypominam iz to zdjecie moglo byc robione dla policji.

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To kieruj na przyszlosc swoje uwagi bez **** bezposrednich
    Przepraszam, uniosłem się. K... nie była bezpośrednia, to była uwaga o charakterze ogólnym, coś a'la "o tempora, o mores".

Wybacz, ale nie znalazlem zadnego tlumaczenia slowa "frymarczenie"
    frymarczyć to handlować czymś, czym przyzwoitość handlować zabrania

Cudza krzywda? A co z osoba ktora zostala skrzywdzona?
    No właśnie - co z osobą która została skrzywdzona? Przecież publikacja tego typu zdjęć w tabloidzie to tak naprawdę przede wszystkim poniży, skrzywdzi, wogóle zmiesza z błotem osobę zdradzaną!

(...) musze Cie uswiadomic, ze zawod paparazzi jest norma od kilkudziesieciu lat czy sie to ludziom podoba czy nie.
    Poza tym, to nie chodzi tu o moralnosc, bo to nie watek o tym
    Wg. mnie to jest chore i budzi we mnie bunt. Ten wątek właśnie przechodzi nad tym do porządku dziennego i stąd właśnie mój sarkazm.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No to jeszcze raz - osoba uprawiajaca sex w miejscu publicznym lamie prawo. Ja jej robie zdjecie i to ja lamie prawo?
    Przypominam iz to zdjecie moglo byc robione dla policji.
    Nie. Jeśli dokumentujesz łamanie prawa, w celu przekazania dowodów odpowiednim służbom, to nie łamiesz prawa. Ale to chyba nie ten przypadek.

Strona 6 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów