Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 169

Wątek: Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Exclamation Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Mam pytanie - jesli udalo nam :wink: sie zrobic zdjecie np. zdrady znanej gwiazdy, to za ile moglibysmy chciec je sprzedac znanym gazetom? Zalozmy, ze to zdrada na poziomie baaaardzo znanej osoby publicznej a co za tym idzie - wieeeelka sensacja.
    Wiem, ze to kwestia negocjacji, ale od ilu zaczac zeby nie przesadzic?

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

40 srebrników.
    Qrv, co za ludzie, co za czasy poj...!!!

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    40 srebrników.
    Qrv, co za ludzie, co za czasy poj...!!!
    Po pierwsze kolo, to troszke oszczedniej prosze ze swoimi emocjami. Nie powiedzialem, ze to ja je zrobilem. I to chyba nie jest wazne.

Po drugie - jak gosc puka inna d..pe zdradzajac swoja zone a do tego niszczac i majac gleboko gdzies swoje dzieci i przysiegi zlozone przed Bogiem itp. to ja nie wiem kto tu zle postepuje - fotograf czy zloczynca.

Ja osobiscie uwazam, ze napietnowanie takiego zachowania a przy okazji uswiadomienie osobie zdradzanej kogo ma w domu jest wazniejsze niz trzymanie mordy na klodke. A to, ze jest osoba publiczna i ze dowie sie o tym z gazet a nie od sasiada, to juz chyba normalne - takie koszty slawy i milionow zdobytych dzieki niej
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Q, czego to ludzie nie zrobią dla paru groszy na czerwony pasek... masakra...
    j.w.

ps
    oszczedzcie prosze takich komentarzy bo sa zalosne. Jesli chcecie rozmawiac o moralnosci, to zalozcie nowy watek.
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 11-12-2007 o 22:45 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Po pierwsze kolo, to troszke oszczedniej prosze ze swoimi emocjami. Nie powiedzialem, ze to ja je zrobilem. I to chyba nie jest wazne.

Po drugie - jak gosc puka inna d..pe zdradzajac swoja zone a do tego niszczac i majac gleboko gdzies swoje dzieci i przysiegi zlozone przed Bogiem itp. to ja nie wiem kto tu zle postepuje - fotograf czy zloczynca.

Ja osobiscie uwazam, ze napietnowanie takiego zachowania a przy okazji uswiadomienie osobie zdradzanej kogo ma w domu jest wazniejsze niz trzymanie mordy na klodke. A to, ze jest osoba publiczna i ze dowie sie o tym z gazet a nie od sasiada, to juz chyba normalne - takie koszty slawy i milionow zdobytych dzieki niej

j.w.

ps
    oszczedzcie prosze takich komentarzy bo sa zalosne. Jesli chcecie rozmawiac o moralnosci, to zalozcie watek.
    No to pojechałeś. Jakie masz prawo decydować o tym, co dla kogo jest moralne i to jeszcze napiętnować? To są PRYWATNE sprawy i masz obowiązek uszanować tę prywatność. Nawet u osób publicznych. A, że to jest niezgodne z Twoim pojmowaniem moralności, to Twoja PRYWATNA sprawa. I też to szanuję. Skąd wiesz, czy ta osoba wierzy w boga, że zakładasz, że składała przed nim przysięgę? Szanuj PRAWO. Czy to nie jest zgodne z Twoją moralnością?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    No to pojechałeś. Jakie masz prawo decydować o tym, co dla kogo jest moralne i to jeszcze napiętnować? To są PRYWATNE sprawy i masz obowiązek uszanować tę prywatność. Nawet u osób publicznych. A, że to jest niezgodne z Twoim pojmowaniem moralności, to Twoja PRYWATNA sprawa. I też to szanuję. Skąd wiesz, czy ta osoba wierzy w boga, że zakładasz, że składała przed nim przysięgę? Szanuj PRAWO. Czy to nie jest zgodne z Twoją moralnością?
    No to od poczatku.
    Prywatne sa wtedy jesli jest sie osoba prywatna a nie zyje sie z pieniedzy publicznych.

Niezgodne z moim pojmowaniem moralnosci???? No to podaj mi posze kobiete czy mezczyzne zyjaca w NASZYM kraju, ktora zgadza sie aby jej/jego partner pukal inna osobe za plecami

Co do przysiegi, to jesli to osoba publiczna, to kazdy mial okazje zobaczyc i usyszec jej przysiege w kosciele - przed Bogiem

A na Twoje pytanie (choc podkreslam, ze nigdzie nie pisalem iz to JA zrobilem to zdjecie) czy to jest zgodne z moja moralnoscia odpowiadam - TAK. To wejscie w uklad z gosciem za kase zeby nie pokazywac tego zdjecia jest bardziej niemoralne niz opublikowanie go na lamach gazet.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Prywatne sa wtedy jesli jest sie osoba prywatna a nie zyje sie z pieniedzy publicznych..
    Nieprawda. Niezależnie od tego, z jakich funduszy ktoś się utrzymuje, jego prywatność jest chroniona prawem. A kto kogo za przeproszeniem "puka" z całą pewnością należy do sfery prywatności. Zresztą pieniądze wydane z zasobów publicznych na wynagrodzenie jakiejś osoby przestają być publiczne i stają się prywatne.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

j.w.

ps
    oszczedzcie prosze takich komentarzy bo sa zalosne. Jesli chcecie rozmawiac o moralnosci, to zalozcie nowy watek.
    Po pierwsze - nie jestem twoim "kolem"
    Po drugie - w którym miejscu skierowałem swoją uwagę bezpośrednio pod twoim adresem?
    Po trzecie - żałosne to jest wg. mnie frymarczenie cudzą prywatnością. Żałosny jest relatywizm moralny szukający usprawiedliwienia dla chęci zarobienia na cudzej krzywdzie w nagannej postawie moralnej krzywdzonej przez nas osoby.

Podobne działania przepełniają mnie odrazą - uważam czyny tego typu za skrajnie ohydne i dlatego wyraziłem swoją głęboką dezaprobatę. To jest forum fotograficzne, każdy ma prawo wyrażać tu swoje poglądy, a już szczególnie w wątku, którego temat nie ma mz. NIC wspólnego z fotografią.

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Po pierwsze - nie jestem twoim "kolem"
    To kieruj na przyszlosc swoje uwagi bez **** bezposrednich
    Po trzecie - żałosne to jest wg. mnie frymarczenie cudzą prywatnością.
    Wybacz, ale nie znalazlem zadnego tlumaczenia slowa "frymarczenie"
    Żałosny jest relatywizm moralny szukający usprawiedliwienia dla chęci zarobienia na cudzej krzywdzie w nagannej postawie moralnej krzywdzonej przez nas osoby.
    Cudza krzywda? A co z osoba ktora zostala skrzywdzona?
    Podobne działania przepełniają mnie odrazą - uważam czyny tego typu za skrajnie ohydne i dlatego wyraziłem swoją głęboką dezaprobatę. To jest forum fotograficzne, każdy ma prawo wyrażać tu swoje poglądy, a już szczególnie w wątku, którego temat nie ma mz. NIC wspólnego z fotografią.
    No to musze Cie uswiadomic, ze zawod paparazzi jest norma od kilkudziesieciu lat czy sie to ludziom podoba czy nie.
    Poza tym, to nie chodzi tu o moralnosc, bo to nie watek o tym
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 12-12-2007 o 00:11

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

to tyle samo co handlowanie ;-)

frymarczyć tzn. kupczyć, handlować czymś (według slownika wyrazow obcych i zwrotow obcojezycznych W. Kopalinskiego)

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To kieruj na przyszlosc swoje uwagi bez **** bezposrednich
    Przepraszam, uniosłem się. K... nie była bezpośrednia, to była uwaga o charakterze ogólnym, coś a'la "o tempora, o mores".

frymarczyć to handlować czymś, czym przyzwoitość handlować zabrania

Cudza krzywda? A co z osoba ktora zostala skrzywdzona?
    No właśnie - co z osobą która została skrzywdzona? Przecież publikacja tego typu zdjęć w tabloidzie to tak naprawdę przede wszystkim poniży, skrzywdzi, wogóle zmiesza z błotem osobę zdradzaną!

(...) musze Cie uswiadomic, ze zawod paparazzi jest norma od kilkudziesieciu lat czy sie to ludziom podoba czy nie.
    Poza tym, to nie chodzi tu o moralnosc, bo to nie watek o tym
    Wg. mnie to jest chore i budzi we mnie bunt. Ten wątek właśnie przechodzi nad tym do porządku dziennego i stąd właśnie mój sarkazm.

Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów