Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 11-12-2007 o 23:50 Powód: Automerged Doublepost
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Przepraszam, że się naiwnie wtrącę, ale jak wygląda zdjęcie ZDRADY?!![]()
Nie sądzcie abyscie nie byli sądzeni,...Kto z was jest bez winy niech...Sądzi ten kto nie rozumie..Pan wybaczyl jawnogrzesznicy ....Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe...Widzisz belke w oku blizniego a w swoim... Nie mam wątpliwosci ze sa to słowa mądre i wazne.[z bardzo dawno czytanej Mądrej ksiegi] Tak rzadko te słowa w życiu goszczą....Nie nie,nie jestem kaznodzieją raczej wręcz przeciwnie![]()
ale te slowa powyzsze oddaja najlepiej mój stosunek do tematu watku ,wiec pozwoliłem sobie na cytaty.Pozdrawiam.Grzesznik.
![]()
rzadko te słowa w życiu goszczą....Acha gdzies ostatnio czytalem: Śpieszmy się kochać ludzi....
[Qrde a moze ja sie z powołaniem pomyliłem![]()
![]()
][a może są canony z kropidłem???]
Ostatnio edytowane przez janmar ; 12-12-2007 o 00:08
no przeciez masz napisane
kurde co to musi byc za fotka -
Jeden paparazzi mowil ze za zdjecie umierajacego Niemena na szpitalnym łózku mogl dostac 5k, zrobil to zdjecie - ale go jednak nie sprzedal
Jesli chce sie pomoc komus to nie idzie sie z tym do gazety, jesli juz to do osoby zdradzanej i sie ja informuje PO CICHU, wtedy jest szansa ze sie NORMALNIE rozstana, pojscie do gazety to spuszczenie psow gonczych ktore raczej zagryza swoje ofiary....
zreszta nawet jak im nie sprzedasz zdjecia, to beda mieli juz informacje o zaistnialym fakcie, i sobie sami zrobia kolejne zdjecia - rozpoczecie negocjacji z gazeta to uruchomienie machiny ktora ich w koncu dopadnie - pytanie jest czy wczesnij niz skoncza sie negocjacje ;-)
Ja mam takie pytanie (nie zwiazane z tutejsza sytuacja z #1 postu)-przeciez fotograf nie publikuje zdjecia, tylko je sprzedaje gazecie (i nie obchodzi go, co ta gazeta zrobi ze zdjeciem), wiec co najwyzej to wydawca gazety moze miec problem(Tak ja to widze) W takim razie czemu mialby odpowiadac fotograf?
To kieruj na przyszlosc swoje uwagi bez **** bezposrednich![]()
Wybacz, ale nie znalazlem zadnego tlumaczenia slowa "frymarczenie"
Cudza krzywda? A co z osoba ktora zostala skrzywdzona?
No to musze Cie uswiadomic, ze zawod paparazzi jest norma od kilkudziesieciu lat czy sie to ludziom podoba czy nie.
Poza tym, to nie chodzi tu o moralnosc, bo to nie watek o tym![]()
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 12-12-2007 o 00:11
A ja zapytam tak trochę offtopicowo...na matowym czy błyszczącym ?![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie