Strona 2 z 17 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 169

Wątek: Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Ja myślę, że lepiej dzwionić do tych osób a nie do gazet :P
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Mam inny pomysł, może sprzedaj to osobie zainteresowanej cena 10 k minimum
    super pomysl - wtedy podchodzi to pod szantaz, a na to sa odpowiednie paragrafy

a co do tematu watku to sa dwa podejscia:
    1. etyczne/moralne pt. nie czyn drugiemu co tobie nie mile itp.
    2. finansowe - w koncu "begonia nie omlet" ;-)
    i powiem tak za tysiaka bym nie sprzedal , za 10k pewnie bym sie go pozbyl - ale to tez by zalezalo od Kto jest na tym zdjecu (czy go lubie itd..) - generalnie jesli ten ktos ma rodzine to bym go nie niszczyl swoja chciwoscia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A może by tak wrzucic na forum i juz ? Ja jestem ciekawy
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Q, czego to ludzie nie zrobią dla paru groszy na czerwony pasek... masakra...

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    generalnie jesli ten ktos ma rodzine to bym go nie niszczyl swoja chciwoscia
    Wiesz, w sumie śliska sprawa, bo to ta osoba się sama niszczy swoim postępowaniem a nie Ty. Inna jeszcze sprawa, to aspekty prawne publikowania spraw ewidentnie prywatnych osoby publicznie rozpoznawalnej. Wydaje mi się, że ta sfera życia jest chroniona prawnie nawet u osób publicznych.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    40 srebrników.
    Qrv, co za ludzie, co za czasy poj...!!!
    Po pierwsze kolo, to troszke oszczedniej prosze ze swoimi emocjami. Nie powiedzialem, ze to ja je zrobilem. I to chyba nie jest wazne.

Po drugie - jak gosc puka inna d..pe zdradzajac swoja zone a do tego niszczac i majac gleboko gdzies swoje dzieci i przysiegi zlozone przed Bogiem itp. to ja nie wiem kto tu zle postepuje - fotograf czy zloczynca.

Ja osobiscie uwazam, ze napietnowanie takiego zachowania a przy okazji uswiadomienie osobie zdradzanej kogo ma w domu jest wazniejsze niz trzymanie mordy na klodke. A to, ze jest osoba publiczna i ze dowie sie o tym z gazet a nie od sasiada, to juz chyba normalne - takie koszty slawy i milionow zdobytych dzieki niej
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Q, czego to ludzie nie zrobią dla paru groszy na czerwony pasek... masakra...
    j.w.

ps
    oszczedzcie prosze takich komentarzy bo sa zalosne. Jesli chcecie rozmawiac o moralnosci, to zalozcie nowy watek.
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 11-12-2007 o 22:45 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Po pierwsze kolo, to troszke oszczedniej prosze ze swoimi emocjami. Nie powiedzialem, ze to ja je zrobilem. I to chyba nie jest wazne.

Po drugie - jak gosc puka inna d..pe zdradzajac swoja zone a do tego niszczac i majac gleboko gdzies swoje dzieci i przysiegi zlozone przed Bogiem itp. to ja nie wiem kto tu zle postepuje - fotograf czy zloczynca.

Ja osobiscie uwazam, ze napietnowanie takiego zachowania a przy okazji uswiadomienie osobie zdradzanej kogo ma w domu jest wazniejsze niz trzymanie mordy na klodke. A to, ze jest osoba publiczna i ze dowie sie o tym z gazet a nie od sasiada, to juz chyba normalne - takie koszty slawy i milionow zdobytych dzieki niej
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

j.w.

ps
    oszczedzcie prosze takich komentarzy bo sa zalosne. Jesli chcecie rozmawiac o moralnosci, to zalozcie watek.
    No to pojechałeś. Jakie masz prawo decydować o tym, co dla kogo jest moralne i to jeszcze napiętnować? To są PRYWATNE sprawy i masz obowiązek uszanować tę prywatność. Nawet u osób publicznych. A, że to jest niezgodne z Twoim pojmowaniem moralności, to Twoja PRYWATNA sprawa. I też to szanuję. Skąd wiesz, czy ta osoba wierzy w boga, że zakładasz, że składała przed nim przysięgę? Szanuj PRAWO. Czy to nie jest zgodne z Twoją moralnością?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

q..wa, leppera masz...??!!! dawaj go tu ch...a zaraz..!!

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Nie wiem co w tym zlego widza coniektorzy, chyba zazdroszcza ze ktos moze miec takei zdjeica a im sie nie udalo. IMO w gazetach szukajacych sensacji (np F...) spokojnie sprzedasz to zdjecie i nie mowie tu o kwocie 1k PLN bo to dla nich zadna suma. Jezeli jest to ktos rzeczywiscei slawny mozesz wyciagnac znacznie wiecej...
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Początki nałogu
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

i będzie na elki;]
    jak juz sprzedasz to daj znać - w końcu zdjęcie na okładce F.. albo Sup... to jest COŚ!
    Pozdrawiam,
    Michał

Strona 2 z 17 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów