Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 169

Wątek: Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

O ile mnie pamięć nie myli, to w Polsce odbyło się kilka spraw sądowych, w których sławne osoby pozywały tabloidy za publikowanie zdjęć związanych z ich życiem prywatnym i gazety wszystkie te sprawy przegrały.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Ja bym gwiazd nie żałował. Po to są gwiazdami, aby nie byli anonimowi i publiczność ich oglądała. Jak widzę te wszystkie gwiazdy w reklamach TV /reklamujące proszki, banki i inne badziewie/ przechodzi mi ochota na dalsze oglądanie telewizji.

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Czytałem raz wywiad z jednym z najlepszych polskich paparazzi (tylko że on pracuje na stałe w gazecie) to mówił że spokojnie 3 tys można wsiąść za foto.
    Choć było kiedyś małe ogłoszonko w F... czy Super ... że za zdjęcie dają chyba 100 zł jak dobrze pamiętam.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    O ile mnie pamięć nie myli, to w Polsce odbyło się kilka spraw sądowych, w których sławne osoby pozywały tabloidy za publikowanie zdjęć związanych z ich życiem prywatnym i gazety wszystkie te sprawy przegrały.
    Ukarać można co najwyżej za publikację, nie sprzedaż, więc imo fotograf ma tutaj święty spokój.
    Co do samej publikacji-czego prawo nie zabrania, to jest dozwolone, jak ktos uważa, że nie jest to niezgodne z jego moralnoscia, to nie ma problemu
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Miasto
    Warszawa

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    No to pojechałeś. Jakie masz prawo decydować o tym, co dla kogo jest moralne i to jeszcze napiętnować? To są PRYWATNE sprawy i masz obowiązek uszanować tę prywatność. Nawet u osób publicznych. A, że to jest niezgodne z Twoim pojmowaniem moralności, to Twoja PRYWATNA sprawa. I też to szanuję. Skąd wiesz, czy ta osoba wierzy w boga, że zakładasz, że składała przed nim przysięgę? Szanuj PRAWO. Czy to nie jest zgodne z Twoją moralnością?
    No to od poczatku.
    Prywatne sa wtedy jesli jest sie osoba prywatna a nie zyje sie z pieniedzy publicznych.

Niezgodne z moim pojmowaniem moralnosci???? No to podaj mi posze kobiete czy mezczyzne zyjaca w NASZYM kraju, ktora zgadza sie aby jej/jego partner pukal inna osobe za plecami

Co do przysiegi, to jesli to osoba publiczna, to kazdy mial okazje zobaczyc i usyszec jej przysiege w kosciele - przed Bogiem

A na Twoje pytanie (choc podkreslam, ze nigdzie nie pisalem iz to JA zrobilem to zdjecie) czy to jest zgodne z moja moralnoscia odpowiadam - TAK. To wejscie w uklad z gosciem za kase zeby nie pokazywac tego zdjecia jest bardziej niemoralne niz opublikowanie go na lamach gazet.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

walnj licytację... zacznij od 10K

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Wrzuć to zdjęcie tu na forum, razem wszyscy ustalimy cenę poniżej której nie powinieneś zejść.

Domyślnie

SuperExpres, FAKt płacą minimum 500PLN.
    ale przyznam temat z dolnej półki ...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Prywatne sa wtedy jesli jest sie osoba prywatna a nie zyje sie z pieniedzy publicznych..
    Nieprawda. Niezależnie od tego, z jakich funduszy ktoś się utrzymuje, jego prywatność jest chroniona prawem. A kto kogo za przeproszeniem "puka" z całą pewnością należy do sfery prywatności. Zresztą pieniądze wydane z zasobów publicznych na wynagrodzenie jakiejś osoby przestają być publiczne i stają się prywatne.

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów