Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
ja sie zgadalem z jedna adminka z Stockexpert i jak cos wrzucam to przy okazji podsylam jej liste ID's fotek. Dzieki temu po 2-3h mam wszystko gotowe![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Ech.. Wszędzie te układy.. IV RP Stockowa się robi![]()
no to widze ze ja mam szescie ze stockexpertem, ostatnio wrzuclem cos w nocy i rano bylo zaakceptowane![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
z rozmowy z adminami :P (są aktywni na forum, w tym polak) wynika iż mają dwie metody na kolejkowanie fotek do sprawdzania - losowo i alfabetycznie. Może poprostu dlatego, albo już im kolejka się zmniejszyła i teraz cały czas będzie szło szybko.
to nie fairja sie zgadalem z jedna adminka z Stockexpert i jak cos wrzucam to przy okazji podsylam jej liste ID's fotek. Dzieki temu po 2-3h mam wszystko gotowe... ładna chociaż :P?
Witam,
po 8h lektury wszystkich postów w wątku mam w głowie niezły miszmasz. :wink:
No cóż, trzeba będzie opanować warsztat, spróbować swoich sił na stockach i cierpliwie czekać!
pozdrawiam
paweł