Strona 147 z 254 PierwszyPierwszy ... 4797137145146147148149157197247 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 461 do 1 470 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

To jako że jestem świeżo po sesji z bańkami, podpowiem, że fajny efekt daje położenie czarnego tła pod wiszącą bańke. Polecam poeksperymentować.

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Do tego trzeba iść za klientem. Teraz jest sezon na "christmas"; u mnie głupi kawałek wstążki sprzedaje się najlepiej od dwóch tygodni.
    No tak, tylko sezon na "christmas" się kończy, nowy rok i kalendarze też... Macie pomysł, co dalej? Wielkanoc, walentynki? Bo trzeba by juz coś tematycznie wrzucać...

Ja w sierpniu robiłam sesję świąteczną na działce. Sąsiedzi trochę dziwnie patrzyli jak zaczęłam wieszać bombki na choince Zdjęcia wrzucałam juz od września, ale tak na prawdę, to sprzedaż ich jest od listopada.
    Ostatnio edytowane przez jagódka ; 10-12-2007 o 15:43

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagódka Zobacz posta
    No tak, tylko sezon na "christmas" się kończy, nowy rok i kalendarze też... Macie pomysł, co dalej? Wielkanoc, walentynki? Bo trzeba by juz coś tematycznie wrzucać...

Ja w sierpniu robiłam sesję świąteczną na działce. Sąsiedzi trochę dziwnie patrzyli jak zaczęłam wieszać bombki na choince Zdjęcia wrzucałam juz od września, ale tak na prawdę, to sprzedaż ich jest od listopada.
    mam kilka pomysłów... ale czasu mało... odnośnie fotek typu christmas - na razie zbieram pomysły, a jak uzbieram to robię sesje z dziadkiem przebranym za gwiazdora. I co z tego że już sezon się skończył... za rok będą profity... bo nie mam pojęcia gdzie w wakacje można kupić strój gwiazdora.

aaa... i jeszcze chyba tak do końca się sezon nie skończył, gdyż w statystykach ss ostatnio keyword christmas podskoczył o kilka miejsc.

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

U mnie też jeszcze schodzą zdjęcia świąteczne całkiem nieźle. Zastanawiam się tylko, na co nastawić się w okresie poświątecznym. Czy robić zdjęcia pod walentynki, czy może juz Wielkanoc? A może coś jeszcze innego...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagódka Zobacz posta
    U mnie też jeszcze schodzą zdjęcia świąteczne całkiem nieźle. Zastanawiam się tylko, na co nastawić się w okresie poświątecznym. Czy robić zdjęcia pod walentynki, czy może juz Wielkanoc? A może coś jeszcze innego...

w okresie poświątecznym to warto opracowywać walentynki, wielkanoc i jeszcze coś innego :P

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Macie jakieś doświadczenie z Crestock?

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

Crestock to nowy serwis. Osobiscie nie lubie dodawac tam fotek
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix Zobacz posta
    Crestock to nowy serwis. Osobiscie nie lubie dodawac tam fotek
    Dlaczego nie lubisz?? Mają najlepszy i najszybszy system dodawania zdjęć.

To co ich wyróżnia na rynku to zdecydowanie najwyższe wymagania co do jakości zdjęć oraz niezbyt wysoka sprzedaż, jednak z każdym miesiącem jest coraz lepiej (przynajmniej u mnie). Wg mnie za 3-4 lata Crestock będzie w czołówce agencji microstock.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

a jakos tak na poczatku pomylkowo wywalili mi 2 wrzutki fot. Dopiero po emailach uprzejmie mi odpisali ze niechcacy sie skasowalo.

Musialem wrzucac ponownie i znow czekam na akceptacje juz wczesniej zaakceptowanych fot.
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Domyślnie

heheh inwestycja dlugo terminowa 3-4 lata.... jak sie utrzymaja maja wysoki poziom wymagan co do zdjec i to moze odstraszyc potencjalnych fotografow lub wrecz przeciwnie zrobic z tego banku naprawde microstock dla elity.... ale z tego wlasnie powodu moga po paru latach zdecydowac ze stana sie stockiem a nie microstockiem

Strona 147 z 254 PierwszyPierwszy ... 4797137145146147148149157197247 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów