Strona 143 z 254 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 421 do 1 430 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gutek Zobacz posta
    ile czekacie na akceptacje zdjęć na stockxpert?
    ja już czekam ponad tydzień. Od niedawna tam wysyłam, z pierwszej partii nawet szybko część zaakceptowali, reszta do poprawki. Po poprawkach czekam i czekam.
    Oj, część fotek czekała chyba z miesiąc.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    dłuuuuuugooooo

Strasznie powoli im to idzie.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    dłuuuuuugooooo

Strasznie powoli im to idzie.
    Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    aha, no to chyba ich zasypie wszystkimi fotkami naraz nie czekając co i jak z resztą. :smile:
    Przyzwyczajony z istock'a poczekałem tydzień. Na inne stocki dopiero teraz wchodzę i powoli rozeznaje co i jak.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gutek Zobacz posta
    aha, no to chyba ich zasypie wszystkimi fotkami naraz nie czekając co i jak z resztą. :smile:
    Przyzwyczajony z istock'a poczekałem tydzień. Na inne stocki dopiero teraz wchodzę i powoli rozeznaje co i jak.
    masz limit 50 fotek/dzień... nie sprawdzaj szybciej jak raz na dwa tygodnie, bo to nie ma sensu... ponoć wszystko dlatego że jakieś problemy mieli... ciekaw jestem ile fotek czeka do weryfikacji

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ja sie zgadalem z jedna adminka z Stockexpert i jak cos wrzucam to przy okazji podsylam jej liste ID's fotek. Dzieki temu po 2-3h mam wszystko gotowe
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Domyślnie

Ech.. Wszędzie te układy.. IV RP Stockowa się robi
    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Domyślnie

no to widze ze ja mam szescie ze stockexpertem, ostatnio wrzuclem cos w nocy i rano bylo zaakceptowane
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta
    no to widze ze ja mam szescie ze stockexpertem, ostatnio wrzuclem cos w nocy i rano bylo zaakceptowane
    z rozmowy z adminami :P (są aktywni na forum, w tym polak) wynika iż mają dwie metody na kolejkowanie fotek do sprawdzania - losowo i alfabetycznie. Może poprostu dlatego, albo już im kolejka się zmniejszyła i teraz cały czas będzie szło szybko.

ja sie zgadalem z jedna adminka z Stockexpert i jak cos wrzucam to przy okazji podsylam jej liste ID's fotek. Dzieki temu po 2-3h mam wszystko gotowe
    to nie fair ... ładna chociaż :P?

pawel79
    Guest

Domyślnie

Witam,

po 8h lektury wszystkich postów w wątku mam w głowie niezły miszmasz. :wink:
    No cóż, trzeba będzie opanować warsztat, spróbować swoich sił na stockach i cierpliwie czekać!

pozdrawiam
    paweł

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel79 Zobacz posta
    Witam,

po 8h lektury wszystkich postów w wątku mam w głowie niezły miszmasz. :wink:
    No cóż, trzeba będzie opanować warsztat, spróbować swoich sił na stockach i cierpliwie czekać!

pozdrawiam
    paweł
    to chyba najszybszy jesteś gratuluję! Z tego co pamiętam to większości dojście do końca wątku zajmowało ponad 12h :P

Pozdr.

Strona 143 z 254 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów