Co wpisujecie w pola "Title" w Model Agreement z LuckyOliver? Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Z góry dzięki za pomoc.
Co wpisujecie w pola "Title" w Model Agreement z LuckyOliver? Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Z góry dzięki za pomoc.
30D + szpargały
a gdzie masz to pole?
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
30D + szpargały
aaa model releaseja wysyłam wszędzie MR z dreamstime - każdy serwis je akceptuje (oczywiscie najpierw dla oszczednasci tonera wycielem z tego grafiki).
MR małoletnich możesz znaleźć w mojej stopce, jak na razie wapniakównie obstrzeliwałem pod kontem stocków, więc dorosłych mr nie przetworzony. Niemniej w niedalekiej przyszłości się pojawi.
Pozdr.
P.S.
Możesz dać Prince, Sir, Lord etcja bym profilaktycznie zostawił to pole pustym.
Lord bedzie odpowiednie hehe
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
To się ubawiłem
Myślałem o "Mr.", ale samo istnienie takiej rubryki zbiiło mnie z tropu. Dzięki robgr85. Dziękuję też za informacje o uniwersalnym MR. Zaoszczędzi to sporo czasu.
30D + szpargały
Mam pytanie, raczej do Morfeusza - mam brytyjskie konto na PayPalu, teoretycznie jestem zameldowany w Polsce, ale bywam tutaj raczej przejazdem (co nie znaczy też że siedzę w Anglii). Jak wygląda w takiej sytuacji sprawa rozliczania się z US? Skoro pieniądze będą przelewane na konto brytyjskie, mam jakikolwiek obowiązek rozliczania się z naszymi? A z "ichnimi"?
Pozdrawiam
moze ktos mi powiedziec co oznacza pierwsza z prawej ikonka pod zdjeciem na fotolia.com ?
rozumiem ze od lewej to ilosc wyswietlen, druga sciagniec a nijak nic mi nie przychodzi do glowy co oznacza trzecia![]()
Canon 30D
nie wiem jak to fachowo ująć ale jest to po prostu cena za zdjęcie w najniższej rozdzielczości
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress