Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: Kupiłem 400D

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar sylwester Samluk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki za duzo odpowiedzi. Już się uspokoiłem A teraz drugie pytanie z tym że do tych co maja kitowy obiektyw 18-55. Jak umiejętnie korzystacie z filtra polaryzacyjnego, gdy kręci się mordka obiektywu wraz z filtrem. I jeszcze jedno odnośnie obiektywu, czy 18-55 sigmy jest lepszy od kitowego canona 18-55 ?

pozdrawiam

Sylwek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Witam

Jeszcze mam pytanie czy obiektywy z analoga można bez porblemu podpiąć do lustrzanki cyfrowej canona? mam na myśli obiektywy Tamron za około 300zł
    Ostatnio edytowane przez sylwester Samluk ; 26-09-2007 o 23:31 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar fhumargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwester Samluk Zobacz posta
    I jeszcze jedno odnośnie obiektywu, czy 18-55 sigmy jest lepszy od kitowego canona 18-55 ?
    Jesli chodzi ci o Sigmę 18-50/F3,5-5,6 to jest według mojej opini duzo lepszy od obiektywu kitowego Canona
    Ja uzywam jednak Tamrona 17-50/F2,8 i polecam tego wbrew opiniom że głośny i trafia niecelnie.Ale jak wybierze się poprawny egzemplarz to jest żyleta.Zresztą testy na optyczne.pl to potwierdzają
    7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Jezeli obiektyw "kręci mordką" a chcesz uzyc filtra kołowego polaryzacyjnego to:wpierw nastawiamy odległosc a potem kręcimy filtrem .

Uprawnienia umieszczania postów