Strona 105 z 182 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no to z cyklu forumowego komando walki z jezykiem antypolskim, pozwole sobie poprosic o napisanie tego zdania powyzej po polsku.

albo chociaz tak, zeby mozliwe bylo zrozumienie "co poeta mial na mysli". bo tak to nie idzie zrozumiec, chocby skaly sraly
    to forum o fotografii czy gramatyce?-jesli inni zrozumieli,a ty nie ,to szkoda mi ciebie......
    CANON

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ostatnio szukałem telefonu, który by wyłącznie służył do dzwonienia i nawet Pani w POK nie była w stanie za bardzo zrozumieć po co mi coś takiego .
    mam bardzo podobne wrazenia. kiedy po 10 minutach bombardowania przez pana z POK-u propozycjami jakie to niewiarygodne cuda maja kolejne telefony, wypowiedzialem bardzo nietaktowne slowa: "ja potrzebuje, zeby mial zielony guziczek do odbierania i do dzwonienia, i zeby byl najtanszy. jeden pies mi jaki ma napis na obudowie i ile pierdylionow pikseli ma wyswietlacz". pan zdebial.

szczesliwie, jak juz przyszlo do podpisywania umowy pan troche doszedl do siebie i udalo mu sie wtracic, ze "no to teraz bedzie pan robil duzo zdjec". bylem twardy - nie dalem sie sprowokowac
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulx Zobacz posta
    to forum o fotografii czy gramatyce?-jesli inni zrozumieli,a ty nie ,to szkoda mi ciebie......
    no ja też nie zrozumiałem. po za tym chyba chodziłeś do szkoły? tak ciężko jest napisać coś gramatycznie? przy takich postach jak Twój polski język schodzi na psy. Internetowe fora pełne są bełkotu a nie języka polskiego. to jest przykre
    I am FX

Domyślnie

widze,ze nie na darmo nazywasz sie forumowym madrala.....................

pozdrawiam :-))
    CANON

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulx Zobacz posta
    widze,ze nie na darmo nazywasz sie forumowym madrala.....................

pozdrawiam :-))
    To o mnie tez coś napisz bo ja też czytałem ze 3 razy zanim pokapowałem się o co ci chodzi, naprawdę tak trudno napisac coś normalnie,bez udziwnień ?

Pozdrowienia
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Tak to napisales, jakby nie mozna i zbierac i robic zdjecia....
    Pewnie ze mozna. Byleby to pierwsze nie wzielo gory nad tym drugim.
    (No chyba, ze ktos chce byc - przepraszam za slowo - kolekcjonerem.)

P.S. Stad najbardziej smiesza mnie posty na forum dpreview typu "My lens collection."

Bywalec Awatar JAH-EL
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zdanie zaczynamy wielką literą ;-)

Koniec OT!!!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    Pewnie ze mozna. Byleby to pierwsze nie wzielo gory nad tym drugim.
    (No chyba, ze ktos chce byc - przepraszam za slowo - kolekcjonerem.)

P.S. Stad najbardziej smiesza mnie posty na forum dpreview typu "My lens collection."
    No jest coś w tym. Wydaje mi się jednak, że może być tak jak napisał snowboarder - jeśli technikalia nie przesłonią tego do czego ten sprzęt jest to jedno z drugim może się łączyć całkiem udatnie. Choć przecież nie ma chyba nic złego w tym, że ktoś jest kolekcjonerem ?

Jeszcze mały cytacik Ad Rem (z tego samego źródła):
    In body IS

Canon are looking at in-body IS for the entry level range DSLRs.

They have worked out how to integrate it with the lens IS so that the in-body IS turns off if a lens with IS is attached and the lens IS is active.

There is no definite decision about its appearance - however it could be added to the 2nd generation 400D replacement (the 450D is already pencilled in for Jan. 2008)

Technologically, this could also be added to any other DSLR. However at the moment, Canon's engineers are opposed, believing that all those moving parts around the sensor is not good on a high end camera.
    Ten ostatni wywiad częściowo potwierdza, że może być to prawda. Chyba jednak nad tym pracują. Podejrzewam, że marketingowo byłoby to mocne uderzenie. Tylko po co stabilizowany kit???

PS.
    Żeby znów nie było - mowa tu o najtańszej puszce.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Żeby znów nie było - mowa tu o najtańszej puszce.
    ma to sens. jesli zrobia LiveView bedace w stanie chodzic 100% czasu i stabilizacje matrycy to przesiadajacy sie na "lustrzanke" malpkopstrykacze posikaja sie po kolanach. dostana wydmuszke wazaca ze sloiczkiem i akumulatorem cale 600g, beda sobie nadal robic zdjecia w "trybie zombie", ale moc cynic, ze maja wymienna optyke (czyt. obok kitowego sloiczka bedzie rownie "odjazdowe" 55-200)

zegarki, rowery i komputery sa juz od lat passe, ale lustrzanka pod komunie to byloby cos
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    "ja potrzebuje, zeby mial zielony guziczek do odbierania i do dzwonienia, i zeby byl najtanszy. jeden pies mi jaki ma napis na obudowie i ile pierdylionow pikseli ma wyswietlacz"
    Witam
    Mam podobne zdanie, ale do telefonu dorzuciłbym jeszcze dodatkową kartę pamięci, na kopie książki telefonicznej
    Wygłaszając podobną tezę też mam ubaw.
    Kiedyś rozmawiając z osobą z wysokiego stanowiska w jednej z sieci, byłem mocno zdziwiony gdy, dowiedziałem sie, że nie należę do grupy klientów przynoszących główny dochód
    Są nimi dzieci i wszyscy którzy telefon używają do zabawy (sms, dzwonki, sex, tapety, mms, itd...)
    Pewnie dlatego producenci umieszczają w telefonach tyle bzdetów

Strona 105 z 182 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów