Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To prawda. W telefonach nastąpiła już rzeczywista patologia. Ostatnio szukałem telefonu, który by wyłącznie służył do dzwonienia i nawet Pani w POK nie była w stanie za bardzo zrozumieć po co mi coś takiego . W sumie wziąłem coś czego telefonem bym nie nazwał, bo swoją zasadniczą funkcję spełnia dość marnie. Za to jaki ma ładny wyświetlacz .
    Miejmy tylko nadzieję że do dslr-ów przynajmniej tych droższych ta zaraza nie dotrze. Przy tym co jest w telefonach przycisk direct print to pikuś .
    Tez tak myslalem dopoki nie zaczalem uzywac iPhone'a...
    Moze byc z bajerami i dobrze, uwierz mi...

Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    No pewnie ze obled. Ale to forum dla zbieraczy sprzetu a nie dla tych co zdjecia robia wiec co sie dziwisz?
    Tak to napisales, jakby nie mozna i zbierac i robic zdjecia....
    Ostatnio edytowane przez snowboarder ; 18-09-2007 o 20:22 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Tak to napisales, jakby nie mozna i zbierac i robic zdjecia....
    Pewnie ze mozna. Byleby to pierwsze nie wzielo gory nad tym drugim.
    (No chyba, ze ktos chce byc - przepraszam za slowo - kolekcjonerem.)

P.S. Stad najbardziej smiesza mnie posty na forum dpreview typu "My lens collection."

Bywalec Awatar JAH-EL
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zdanie zaczynamy wielką literą ;-)

Koniec OT!!!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    Pewnie ze mozna. Byleby to pierwsze nie wzielo gory nad tym drugim.
    (No chyba, ze ktos chce byc - przepraszam za slowo - kolekcjonerem.)

P.S. Stad najbardziej smiesza mnie posty na forum dpreview typu "My lens collection."
    No jest coś w tym. Wydaje mi się jednak, że może być tak jak napisał snowboarder - jeśli technikalia nie przesłonią tego do czego ten sprzęt jest to jedno z drugim może się łączyć całkiem udatnie. Choć przecież nie ma chyba nic złego w tym, że ktoś jest kolekcjonerem ?

Jeszcze mały cytacik Ad Rem (z tego samego źródła):
    In body IS

Canon are looking at in-body IS for the entry level range DSLRs.

They have worked out how to integrate it with the lens IS so that the in-body IS turns off if a lens with IS is attached and the lens IS is active.

There is no definite decision about its appearance - however it could be added to the 2nd generation 400D replacement (the 450D is already pencilled in for Jan. 2008)

Technologically, this could also be added to any other DSLR. However at the moment, Canon's engineers are opposed, believing that all those moving parts around the sensor is not good on a high end camera.
    Ten ostatni wywiad częściowo potwierdza, że może być to prawda. Chyba jednak nad tym pracują. Podejrzewam, że marketingowo byłoby to mocne uderzenie. Tylko po co stabilizowany kit???

PS.
    Żeby znów nie było - mowa tu o najtańszej puszce.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Żeby znów nie było - mowa tu o najtańszej puszce.
    ma to sens. jesli zrobia LiveView bedace w stanie chodzic 100% czasu i stabilizacje matrycy to przesiadajacy sie na "lustrzanke" malpkopstrykacze posikaja sie po kolanach. dostana wydmuszke wazaca ze sloiczkiem i akumulatorem cale 600g, beda sobie nadal robic zdjecia w "trybie zombie", ale moc cynic, ze maja wymienna optyke (czyt. obok kitowego sloiczka bedzie rownie "odjazdowe" 55-200)

zegarki, rowery i komputery sa juz od lat passe, ale lustrzanka pod komunie to byloby cos
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Tez tak myslalem dopoki nie zaczalem uzywac iPhone'a...
    Moze byc z bajerami i dobrze, uwierz mi...
    Po probie pisania esemesow na tym stwierdzam, ze jednak nie do konca dobrze... Choc moze jak by tak tipsy przykleic

Koniec OT.

Mysle, ze po udanym debiucie matrycowym Nikona Canon teraz zacznie dbac o dobre puszki na te swoje bebechy i skonczy sie proszenie o MLU na obudowie.
    ...

Uprawnienia umieszczania postów