mam bardzo podobne wrazenia. kiedy po 10 minutach bombardowania przez pana z POK-u propozycjami jakie to niewiarygodne cuda maja kolejne telefony, wypowiedzialem bardzo nietaktowne slowa: "ja potrzebuje, zeby mial zielony guziczek do odbierania i do dzwonienia, i zeby byl najtanszy. jeden pies mi jaki ma napis na obudowie i ile pierdylionow pikseli ma wyswietlacz". pan zdebial.
szczesliwie, jak juz przyszlo do podpisywania umowy pan troche doszedl do siebie i udalo mu sie wtracic, ze "no to teraz bedzie pan robil duzo zdjec". bylem twardy - nie dalem sie sprowokowac![]()
widze,ze nie na darmo nazywasz sie forumowym madrala.....................
pozdrawiam :-))
CANON
Zdanie zaczynamy wielką literą ;-)
Koniec OT!!!
No jest coś w tym. Wydaje mi się jednak, że może być tak jak napisał snowboarder - jeśli technikalia nie przesłonią tego do czego ten sprzęt jest to jedno z drugim może się łączyć całkiem udatnie. Choć przecież nie ma chyba nic złego w tym, że ktoś jest kolekcjonerem![]()
![]()
?
Jeszcze mały cytacik Ad Rem (z tego samego źródła):
Ten ostatni wywiad częściowo potwierdza, że może być to prawda. Chyba jednak nad tym pracują. Podejrzewam, że marketingowo byłoby to mocne uderzenie. Tylko po co stabilizowany kit???In body IS
Canon are looking at in-body IS for the entry level range DSLRs.
They have worked out how to integrate it with the lens IS so that the in-body IS turns off if a lens with IS is attached and the lens IS is active.
There is no definite decision about its appearance - however it could be added to the 2nd generation 400D replacement (the 450D is already pencilled in for Jan. 2008)
Technologically, this could also be added to any other DSLR. However at the moment, Canon's engineers are opposed, believing that all those moving parts around the sensor is not good on a high end camera.
PS.
Żeby znów nie było - mowa tu o najtańszej puszce.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ma to sens. jesli zrobia LiveView bedace w stanie chodzic 100% czasu i stabilizacje matrycy to przesiadajacy sie na "lustrzanke" malpkopstrykacze posikaja sie po kolanach. dostana wydmuszke wazaca ze sloiczkiem i akumulatorem cale 600g, beda sobie nadal robic zdjecia w "trybie zombie", ale moc cynic, ze maja wymienna optyke (czyt. obok kitowego sloiczka bedzie rownie "odjazdowe" 55-200)
zegarki, rowery i komputery sa juz od lat passe, ale lustrzanka pod komunie to byloby cos![]()
Witam
Mam podobne zdanie, ale do telefonu dorzuciłbym jeszcze dodatkową kartę pamięci, na kopie książki telefonicznej
Wygłaszając podobną tezę też mam ubaw.
Kiedyś rozmawiając z osobą z wysokiego stanowiska w jednej z sieci, byłem mocno zdziwiony gdy, dowiedziałem sie, że nie należę do grupy klientów przynoszących główny dochód
Są nimi dzieci i wszyscy którzy telefon używają do zabawy (sms, dzwonki, sex, tapety, mms, itd...)
Pewnie dlatego producenci umieszczają w telefonach tyle bzdetów