Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    No tak Sherlocku ale ja nie pisalem o braku szczegolow bo to w OOF jest naturalne a o artefaktach ktore znajduja sie w tamtym rejonie. Moga wynikac jak to zauwazyl czornyj z kompresji ale to IMO malo prawdopodobne moga tez wynikac z algorytmu odszumiajacego. Bardzo podobne tylko pomnozone x100 efekty widoczne sa w roznych szumofonach Panasonica np.
    I gdyby były 100x bardziej widoczne to byłby to problem, a tak to nie wiem po co rozdzielać włos na czworo, przecież widać, że jakość obrazu jest super.

Chyba na innej płaszczyźnie się porozumiewamy, zakończmy więc te dywagacje

pzdr
    analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bieda Zobacz posta
    I gdyby były 100x bardziej widoczne to byłby to problem, a tak to nie wiem po co rozdzielać włos na czworo, przecież widać, że jakość obrazu jest super.

Chyba na innej płaszczyźnie się porozumiewamy, zakończmy więc te dywagacje

pzdr
    Bo onanizm cyferkami, szumami, ceglami to podstawa tego forum ... bez niego trzebaby robic zdjecia a to juz o niebo trudniejsze i nudniejsze
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Bo onanizm cyferkami, szumami, ceglami to podstawa tego forum ... bez niego trzebaby robic zdjecia a to juz o niebo trudniejsze i nudniejsze

no to zrobiłeś takie małe podsumowanie tym 2000 postem
    analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów