Strona 65 z 332 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Hands on D300 na dpreview!

"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    czemu mnie nie dziwi fakt, ze Askey robi preview aparatu "jedynej slusznej najlepszej firmy", ktorego nawet nie ma w wysylce do sklepow i pieje zachwyty nad magicznoscia ergonomii i zajefajnoscia tego, ze nawet nie znajac "jedynej slusznej najlepszej firmy" mozna sie zorientowac po opisach... ?

i ze review obecnego juz w sklepach 40D pojawi sie moze za 2 miesiace a o jego ergonomii pojawia sie wzmianki moze tam, gdzie bedzie sie mozna do czegos przyp...c

nie chce nikogo osadzac, ale to kolejny przypadek, kiedy jego obiektywnosc wydaje sie ciut za subiektywna
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    czemu mnie nie dziwi fakt, ze Askey robi preview aparatu "jedynej slusznej najlepszej firmy", ktorego nawet nie ma w wysylce do sklepow i pieje zachwyty nad magicznoscia ergonomii i zajefajnoscia tego, ze nawet nie znajac "jedynej slusznej najlepszej firmy" mozna sie zorientowac po opisach... ?

i ze review obecnego juz w sklepach 40D pojawi sie moze za 2 miesiace a o jego ergonomii pojawia sie wzmianki moze tam, gdzie bedzie sie mozna do czegos przyp...c

nie chce nikogo osadzac, ale to kolejny przypadek, kiedy jego obiektywnosc wydaje sie ciut za subiektywna
    Czemu mnie też to dziwi ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Być może jednakowoż dlatego, że Canon ma Askeya w dupie. Wielokrotnie była mowa o tym, że jakiegoś review nadal ni ma, bo Canon nie raczył przysłać puchy.

Domyślnie

no dokladnie, juz nie pamietam ale jakos przy jednej z ostatnich puszek bylo ostre starcie miedzy nim a canonem...
    I w sumie to sie mu nie dziwie, a canon b.dziwnie postepuje...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Być może jednakowoż dlatego, że Canon ma Askeya w dupie. Wielokrotnie była mowa o tym, że jakiegoś review nadal ni ma, bo Canon nie raczył przysłać puchy.
    Oni się chyba obrazili na Canona jak im nie dali 400-tki przed dniem premiery. Tyle że to strasznie dziecinne jest IMHO.
    Ciekawym też jak wpłynie na trafność testów fakt, że dpreview został kupiony przez Amazon?
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-09-2007 o 00:48
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    to akurat wiem. ale to nadal dla mnie nie tlumaczy drastycznej roznicy miedzy tonem recenzji sprzetu Nikona a Canona w tych czesciach gdzie mowa o "niemierzalnych" aspektach (bo na "mierzalnych" nie da sie ludziom wmowic, ze czarne jest czarne a biale jest biale). albo robi obiektywne recenzje albo pie... jak to 30D jest ch* ergonomicznie w porownaniu z D200, a przy tym drugim marszczy freda na temat ukladu przyciskow.

wydaje mi sie, ze Askey bardzo ostroznie, ale zauwazalnie wykazuje swoja sklonnosc do jedynej slusznej firmy. a to nie do konca to czego oczekujesz od serwisu, badz co badz, mocno opiniotworczego
    www albo tez flickr

Salad
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Oni się chyba obrazili na Canona jak im nie dali 400-tki przed dniem premiery. Tyle że to strasznie dziecinne jest IMHO.
    Ciekawym też jak wpłynie na trafność testów fakt, że dpreview został kupiony przez Amazon?
    Nie 400D, a 1D mark III, którego recenzji mimo upływu paru dobrych miesięcy od oficjalnej premiery nadal próżno na owej stronie szukać.

W preview D300 dziwi to że nie dali sampli.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Salad Zobacz posta
    Nie 400D, a 1D mark III, którego recenzji mimo upływu paru dobrych miesięcy od oficjalnej premiery nadal próżno na owej stronie szukać.

W preview D300 dziwi to że nie dali sampli.
    No nie mogli dać, bo ostateczny firmware jeszcze nie gotowy. I pewnie Nikon się nie zgodził.
    Kapitan Wagner

Domyślnie

(bo na "mierzalnych" nie da sie ludziom wmowic, ze czarne jest czarne a biale jest biale)
    hehe, to jest zarazliwe ?

Strona 65 z 332 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów