Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 9 z 170 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 1693

Wątek: Canon 40D

Greyadder
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    a dpp?? przeciez dostajesz z korpusem....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ale zoom browser 5.6. otwiera choc nicnie da sie zrobic.

i jeszce jedno: Panowie czemu tak niedoswietacie?????

poza tym ciekawa sprawa jeden ma 6mb drugi 10mb
    tak, dpp radzi sobie bez problemu. moj to sRaw, ten drugi to zwykly Raw.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez i3ill Zobacz posta
    hahahahah bez komentarza!
    Ale ja skomentuje - im wiecej tekstow klasy "hahahah" piszesz tym bardziej troll z ciebie wylazi. Zrob sobie przerwe. Szczerze radze. Bo sie ekscytujesz za bardzo i na dobre ani tobie ani twojemu wizerunkowi to nie wychodzi.

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

Vitez daj sobie spokuj z ta twoja gadka...koles sie cieszy i juz...moze faktycznie lekka zazdrosc po tobie chodzi...

i3ill gratuluje zakupu niech ci sluzy!!

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shutterway.pl Zobacz posta
    Vitez daj sobie spokuj z ta twoja gadka...koles sie cieszy i juz...moze faktycznie lekka zazdrosc po tobie chodzi...

i3ill gratuluje zakupu niech ci sluzy!!
    dziękuję serdecznie ...

Pkt 8 regulaminu forum

CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L

Miasto
    Bełchatów

Domyślnie

tak z ciekawości spradziłem na allegro dostępność 40-tki i w jedenej z aukcji rzuciłą mi się w oczy ciekawa rzecz
    link do aukcji: http://allegro.pl/item241159708_cano...raty_lodz.html

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

no to koles pojechal poza tym jak sie zobaczy na zdjecie z boku widac ze to 20d hehe

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greyadder Zobacz posta
    tak, dpp radzi sobie bez problemu. moj to sRaw, ten drugi to zwykly Raw.
    To jest nowe DPP (3.1 chyba), dolaczone do 40D, a niedostepne jeszcze jako update.

Cytat Zamieszczone przez Snufkin Zobacz posta
    tak z ciekawości spradziłem na allegro dostępność 40-tki i w jedenej z aukcji rzuciłą mi się w oczy ciekawa rzecz
    Fake z 30D.

Tak ma byc:

Ostatnio edytowane przez zOOn ; 05-09-2007 o 00:21 Powód: Automerged Doublepost
    5D

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ale ja skomentuje - im wiecej tekstow klasy "hahahah" piszesz tym bardziej troll z ciebie wylazi. Zrob sobie przerwe. Szczerze radze. Bo sie ekscytujesz za bardzo i na dobre ani tobie ani twojemu wizerunkowi to nie wychodzi.
    To i ja :

Rozumiem że ja próbując podważyć Pana autorytet ( wnioskuję po ilości postów ) nacisnąłem na odcisk ALE jest to forum o fotografii które tworzą ludzie którzy się nią pasjonują . Jak sam Pan wie od miesięcy wszyscy domniemają JAKI to będzie ten 40D .. cóż.. fart trafił że mam go w rękach i nie tyle co chciałem się pochwalić A po prostu chciałem pokazać to co CANON 40D sobą reprezentuje ! Domyślam się że przyjdzie czas że podpis pod Pana postami się zmieni i pewnie zamiast CANON 20D pojawi się 40D.
    Fakt czy to będzie za moją zasługą, czy kolegów z forum czy też testów ( które uważam za średnio obiektywne) to nastąpi .. a jeśli nawet nie Pan to rzesza ludzi którzy czekają na ten właśnie model .. !! moje Pytanie brzmi : to po co jest to forum jak nie po to aby dzielić się wrażeniami z posiadanego sprzętu i o nich rozmawiać? Co do Trollowania to traktuję to jako niesmaczny żart gdyż jestem na tym forum od 2004 roku ( co prawda raczej je tylko czytam) ALE nie wiem co by miało to z mojej strony oznaczać ?
    Jak reszta kolegów domyślam się że chodzi tutaj o zwykłą Polską zazdrość.. chciałem ją po hamować proponując użwanie przez Pana mojego sprzętu, gdyż gdybym ja znalazł się w odwrotnej sytuacji na pewno bym skorzystał !! bo chciałbym wiedzieć co kupuje !!
    Ja byłem zmuszony kupić ten aparat trochę w ciemno bo mało go ludzi posiada ( biorę pod uwagę cały świat ) Nie kwestionuję że Pan miał go pierwszy w ręku .. !! bo ja na premierze nie byłem  ale czy chociażby ten fakt przekrzykiwania się kto miał go pierwszy w rękach nie dowodzi że to Pan próbuje tu coś komuś udowodnić ?

Przepraszam że oficjalnie ..
    ALE przecież na przytoczę Szanownego Forumowicza „ ani tobie ani twojemu wizerunkowi to nie wychodzi”

Tyle co mam do powiedzenia

Pkt 8 regulaminu forum

CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    (...)Kolekcjoner - moge ci potwierdzic ze mode2 jest praktycznie bezglosny. Pisalem to juz kilka razy. Mi szczeka opadla jak NIE uslyszalem migawki w tym trybie (znaczy cos tam bzyknelo i tyle z dzwieku).
    Dzięki za info. Dostałem juz zresztą link od kolegi z nagraniem i rzeczywiście klapie prawie jak w Leice .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Snufkin Zobacz posta
    link do aukcji: http://allegro.pl/item241159708_cano...raty_lodz.html

Dzięki za info, pogonię go by to zdjęcie zmienił. Facet który to zdjęcie wkładał nie ma pojęcia o aparatach, jest tylko informatykiem.
    Na pocieszenie napiszę, że cena nowych body z fakturą będzie wynosić ...mniej ;-)
    FOTOINKWIZYTOR

Strona 9 z 170 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów