Paulx: nie mam tego aparatu, nie mam instrukcji ale wystarczy, ze przeczytalem ze zrozumieniem ostatnie dwie strony tego watku i od razu domyslilem sie odpowiedzi (patrz post wyzej). Czy tak trudno jest z uwaga czytac innych?
Paulx: nie mam tego aparatu, nie mam instrukcji ale wystarczy, ze przeczytalem ze zrozumieniem ostatnie dwie strony tego watku i od razu domyslilem sie odpowiedzi (patrz post wyzej). Czy tak trudno jest z uwaga czytac innych?
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
Jeszce jedno. Tutaj strejt from kamera (Picture styles na 0 shpns na 5 WB cien) w PS tylko pomiejszanie i zapisa dla WeB. Rawow jeszce nie mam bo nie mam czym otworzyc ..znaczy mam ale jesze nie instalowalem bo robie zdjecia
do adm- chcialem w jednym poscie ale widz ze jakies zmiany zaszly....
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Po pierwszych samplach zaprzeczam tej teorii.
Ostatnio edytowane przez trampek ; 21-09-2007 o 18:44 Powód: Automerged Doublepost
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Być moze już było ale cena tego gripa z WIFI mnie rozwaliła.
http://www.pstryk.pl/details:6881/ca...le+transmitter
Trampek - piękne te portrety.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mialem ochote na tego gripa ale powariowali z cena. Szcegolnie ze za oceanem na amazonie za 799$ a dolar w dół leci i leci![]()
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
moje pierwsze wrażenia z posiadania 40d to takie że: nie warto było dokładać te 1800zł do tego aparatu, nie podoba mi się balans bieli, i ostrość zdjęć ale to moje pierwsze spostrzeżenia, wydaje mi się że z mojego 30D wychodziły lepsze fotki, ale to może mi się tylko wydaje ponieważ spodziewałem się po nowym procesorze w tym aparacie czegoś więcej. No cóż jutro pobawie się w plenerze zobaczę co z tego wyniknie, jak nie będzie za dobrze to wrócę do 30D jak jeszcze będzie w tym komisie co go zastawiłem. Estetyczne wrażenie aparat robi niezłe jak na pierwszy rzut oka, ale co do jakości zdjęć to się rozczarowałem. Jeśli ktoś ma 30D i mu pasuje to niech go nie zamienia na 40D bo rewelacji co do jakości zdjęć to nie ma, przynajmniej w moim przypadku nie widzę, tak jak napewno fajna rzecz wtym aparacie to polskie menu, i system czyszczenia matrycy. Jutro cały dzięń będę cykał wszystko co sie rusza i rośnie i podejmę decyzję co do dalszego losu tego sprzętu, mam jeszcze ewentualnie możliwość wzięcia drugiej puszki na test, ale to się jeszcze zobaczy. Mam pytanie, czy ktoś wie gdzie można zassać instrukcię w polskim języku? Podzielcie się swoimi uwagami zo do jakości zdjęć z tego sprzętu.
Trampek to zdjęcie co zapodałeś to jakies nieostre jest. Przeglądałem twoją galerię jest świetna.
Ostatnio edytowane przez 1507 ; 21-09-2007 o 21:48
ok, to są moje pierwsze spostrzeżenia cykałem fotki w domu , kiepskie światło itp, jak pisałem jutro idę na słońcu popstrykać, wstępnie otwierałem fotki w digital photo profesional dołączonym do aparatu, w ps jeszcze nie próbowałem, a co do camera raw to dajcie linka, i ponawiam pytanie o instrukcje po polsku gdzie zassać?
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296