www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Kochani przepraszam najmocniej ale właśnie dostałem maila od Providera że w ciągu nocy transfer na moim koncie przekroczył limit jaki posiadam .. jestem zmuszonu usunąć zdjęcia .. jednak wyślę je każdemu kto wyśle PW lub email do mnie![]()
Pozdrawiam
Miłego dnia![]()
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
Ja (samozwańczo!) w zastępstwie Viteza, bo jemu nie wypada:
- nie napisał nic takiego, co sugerowałoby zazdrość (jak już Koledze pisałem - raczej zapobiegliwość wynikająca z jego sporego doświadczenia - tak w fotografowaniu nowymi zabawkami, jak i moderowaniu forum)
- nie ma czegoś takiego jak "polska zazdrość" - jest za to, niestety. ludzka, ale jak pisałem - akurat nie w tym przypadku
- w tonie Twoich odpowiedzi entuzjazm przeplata się z niepotrzebną agresją - a po co? Wystarczy entuzjazm
- część pytających (canik - proszę nie komentuj tego, na litość Boską!) ma pod pewnymi względami lepszy-stary sprzęt niż nasz nowy 40D i zadają pytania szczegółowe i techniczne. Sugestia Viteza j- siądź spokojnie, poczytaj instrukcję, pobaw się aparatem dla siebie, wszyscy skorzystają - jest jak najbardziej na miejscu (a już niezadługo na forum pojawi się więcej 40D...).
Polecam też dla porównania wątek o pierwszych wrażeniach z 1D MkIII.
I słusznie w tej kwestii. Wróćmy do radości z aparatu (albo z robienia zdjęć...).
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 05-09-2007 o 09:53
EOS - conditio sine Kwanon...
Bardzo proszę o link do polskiej instrukcji 40 D na adres: feiran@wp.pl.
Z góry dziękuję.
ktoś wyżej pytał o gripa, a więc znalazłem taką informację:
Co ciekawe, do Canona EOS 40D pasują też gripy z modeli 20D i 30D, czyli BP-E2 oraz BP-E2N.
no to sympatycznie)
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Ostatnio edytowane przez i3ill ; 05-09-2007 o 11:49
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L