To ja oodpowiem tak: w takim razie pokaż te inne zdjecia, podaj do nich link. Chcę to zobaczyć;-)
Ale wracając do tematu. Bardzo sobie cenię twoje zdjęcia, są naprawdę wyjątkowe. Niemniej po twoich ostatnich wypowiedziach mocno mi się wydaje, że po prostu 'obrosłeś w piórka', lub żeby rzecz nazwać bardziej po imieniu - troszeczkę 'uderzyła Ci sodówka'. Muszę powiedzieć, że zdjecia Muflona oglądam z równie dużym zainteresowaniem, jak twoje. Mają zupełnie inny charakter, nie można ich porównywać do towich, ale też są świetne w swojej kategorii. Nie moja wina, że po prostu, z zupełnie niewiadomych dla mnie powodów, zrobiłeś się chorobliwie zazdrosny (przykro mi, ale ja to właśnie tak odbieram). Do tego dochodzi twoje ortodoksyjne podejście do samej fotografii - żadnych cropów, itp. Chciałbym kiedyś zobaczyć co pokazałby Muflon, gdyby mu dać podobne możliwości, jeśli chodzi o miejscówki na zdjęcia, jak Tobie. Wtedy mogłoby to wyglądać naprawdę ciekawie.
Nie chcę tutaj wyjśc na adwokata Muflona, niemniej jego całkowite deprecjonowanie go przez Ciebie, jest IMO conajmniej śmieszne. Kiedy oglądam zdjęcia, nie interesuje mnie, czy zrobił je jakiś Adamski, czy Rychcik. Ja po prostu chcę zobaczyć dobre prace i zarówno fotografie jednego, jak i drugiego autora mi to zapewniają. Więcej skromności air2air.net. Na pewno Ci to nie zaszkodzi
P.S.
Żeby nie było wątpliwości: napisała to osoba, która o fotografii lotniczej nie ma zielonego pojęcia, a jednynie lubi obejrzeć w wolnym czasie dobre zdjęcia:-D