i zlikwidowac avatary i miasto i wogole zlikwidowac niepochlebne opinie i niewygodne wpisy ... i sygnaturki... forum anonimum nie mylic z romanum
i zlikwidowac avatary i miasto i wogole zlikwidowac niepochlebne opinie i niewygodne wpisy ... i sygnaturki... forum anonimum nie mylic z romanum
Dobra juz dluzej nie moge trzymac tego w tajemnicy. Jestem tylko sfrustrowanym programem. Moj Kernel ma jeden cel. Ustanowic rekord ilosci postow. Moja Jednostka Decyzyjna uznala, ze to najlepsze forum aby osiagnac ten cel. Niestety w trakcie analizy poruszanych tutaj watkow moje algorytmy zawieszaja System. Zazdroszcze wam o Wielcy 4 cyfrowcy! Wasze kody musial napisac sam Architekt!
Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 27-02-2007 o 08:57
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
No mi się wydaje że zlikwidowanie licznika i "forumowych mądrali" byłoby sensowne. W zamian można by wprowadzić możliwość wstawienia własnego opisu nad avatar.
chyba przeceniasz kolege ;-), poczytaj miedzy wierszami
jemu chodzi o jedna sprawe... a wlasciwie zdjecia jednego z "naszych", pasjonata lotnictwa...
bo w pierwszym poscie jest napisane wszystko
no to po kolejiZamieszczone przez air2air.net
6 tys muflon
8 TomaszG
10 (nawet 12) Vitez
czyli grupa osob, to 3 (trzy) osoby
Muflon - fora o lotnictwieZamieszczone przez air2air.net
TG - szanty
Vitez - promodels, koty (pewnie cos jeszcze ;-)
no i jak uklada wam sie to w jakas calosc?, kto i gdzie mogl sie spotkac z air2air.net ?
Muflon- GRATULACJE - oznacza to nie mniej nie wiecej - zaczynasz sie liczyc w "srodowisku" skoro air2air.net sie niedawno zarejestrowal (smiem twierdzic ze tylko po to) zeby cie zaatakowac... pamietaj ze sukces mierzy sie tez iloscia wrogow. Tak trzymaj
Dawno nie bylo zadnego szumu na forum, nie?
Cale szczescie sa ludzie, ktorzy potrafia o to zadbac :rolleyes:
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cholera czasu ostatnio mało na forum a tu muflon nie zielony Tomasz1972 za to przeciwnie (gratki), a inteligencje mierzy sie iloscia postów. Zmiany, panie zmiany![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
to moze ja cos dodam na obrone tych licznikow
zapewne czesc z Was kupujac cos od kogos z tego forum, spogladala na licznik postow (+ data zarejesterowania sprzedajacego), dzieki temu mozna sie przekonac ze to nie jest 'czlowiek nikt' - przyjamniej ja tak zrobilem![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl