Otoz to. 5D nie potrzebuje nowego wnetrza. 5D potrzebuje nieco lepsza obudowe.
Tak
Nie
Otoz to. 5D nie potrzebuje nowego wnetrza. 5D potrzebuje nieco lepsza obudowe.
...
już przetwornik 14 bitowy daje sporą różnicę (myślę, że pomiędzy 1 a 2 ev). opcja "szczegóły w światłach" daje jakieś 0,5 ev. Oczywiście dalej da się s...dolić zdjęcie, ale jest trudniej :-)
markiem robiłem ostatnie 2 śluby i 2 plenery; bardzo dobrze sie mi tym sprzętem pracuje. 5 idzie jutro do ludzi, a ja czekam na nowego ds albo na następcę piątki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oskarowy, Podobne glosy byly jak wyszlo 8mpix 20D z 5fps. Mimo to nie zagrozilo 8fps w 1dmk2 mimo ze kosztowalo ulamek ceny. Tak samo 1dmkIII nie przestanie sie sprzedawac, bo nastepca 5D mimo dorzucenia wyswietlacza, af'a, live view i 14 bitowego konwertera, uszczelek i co tam jeszcze ludziki chca nadal nie bedzie mial 10fps i duuuuzego buforaA i cenowo sa znacznie blizej.
Oprocz tych ktorzy kupia oba dla samych 10fps w jednym sa jeszcze tacy, ktorzy niezaleznie od brakow jednej czy drugiej puszki i tak kupia tylko jedna. Albo (tak jak ja) beda czekac na wlasciwa kombinacje funkcji w jednej uzywajac w tym czasie jakiegos starego modelu![]()
...
Jak często czyścicie matrycę w swojej "piątce"?