Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 69 z 393 PierwszyPierwszy ... 1959676869707179119169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 681 do 690 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Z całą pewnością będzie zabawne. Będzie super puszka i ani jednego szkła, które rozdzieli ten obraz. Normalnie ubaw po pachy
    heh, cos chyba jednak jest ? ;P

te są:
    70-200 SSM (cena ma byc normalna, jakies patenty minolty)
    24-70/2.8 zeiss
    85/1,4 zeiss
    135/1,8 zeiss
    35/1,4 G
    300/2,8 SSM (tez ma cena znormalnieć, jakies patenty minolty)

i cos brzdąkaja o 16-35/2.8

5d grippen
    17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...

Dopiero zaczyna Awatar mrSaint
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

...........Będzie super puszka i ani jednego szkła, które rozdzieli ten obraz. ...............
    A sądzisz, że to odstraszy przyszłych posiadaczy??

Będą kupować coby szpanować puchą, która ma więcej Mpix i kosztuje ~40 % tego co 1Ds MK III........

Mam nadzieje, ze Sony + Nikon zatrzęsą pozycją Canona............spadek sprzedaży, przyniesie nowości na miarę 5D, jak to było 2-3 do tyłu

Ale jak to w życiu, nadzieja matką głupich .........

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z całą pewnością będzie zabawne. Będzie super puszka i ani jednego szkła, które rozdzieli ten obraz. Normalnie ubaw po pachy
    24 na FF to jak 12 na cropie. Myślę że coś tam w stałkach się znajdzie co to pociągnie na dobrej przysłonie.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    24 na FF to jak 12 na cropie. Myślę że coś tam w stałkach się znajdzie co to pociągnie na dobrej przysłonie.
    A pamiętasz, jak po premierze 5tki hurtowo okazywało się, ile szkieł nie nadaje się do użycia? W ilu szkłach na rogach mydło, w ilu kolejnych winieta i inne atrakcje? To mineciarze teraz teraz będą mieli 100% więcej atrakcji, bo i rozdzielczość jakby inna. Ciekaw jestem ile szkiełek z tego zostanie
    Jarek

Domyślnie

sony co tu nie mowic w stalkach wyglada ciekawiej niz nikon

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A pamiętasz, jak po premierze 5tki hurtowo okazywało się, ile szkieł nie nadaje się do użycia? W ilu szkłach na rogach mydło, w ilu kolejnych winieta i inne atrakcje? To mineciarze teraz teraz będą mieli 100% więcej atrakcji, bo i rozdzielczość jakby inna. Ciekaw jestem ile szkiełek z tego zostanie
    Stare szkła to pewnie tak, te nowe Zeissy to już bły robione z myslą pod FF więc będzie pewnie dobrze. Co do winiety to każdy zoom jej dostaje na FF i stałki w okolicach pełnego otworu. Moje 50/1.4 pokazało taką winietę na 5D że nawet w PS wcześniej takiej nigdy nie dodawałem :-).

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrSaint Zobacz posta
    Mam nadzieje, ze Sony + Nikon zatrzęsą pozycją Canona............spadek sprzedaży, przyniesie nowości na miarę 5D, jak to było 2-3 do tyłu
    Te 2-3 lata temu to "5" wcale sie tak ladnie nie sprzedawala. Boom na nia zaczal sie dopiero na przelomie 06/07.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Bo znacznie potaniała, a wcześniej dla wielu pozostawała w swerze marzeń.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

To oznacza tylko, ze jej pierwotny byt i tzw. "zamieszanie" dotyczyl tylko sfery pragnien.... , a nie rzeczywistych oddzialywan
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie na KKM-ie już nas podsumowali . W wątku o nowym A900 można wyczytać, że o Nikona się nie boją i jego pozycja (jako lidera) jest nie zagrożona. Natomiast Canon ostatnio zostaje w tyle za Sony, schodzi na psy i nie wiadomo co z nim będzie? Strach się bać . Snowboarder ma nosa, że zmienia system .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 69 z 393 PierwszyPierwszy ... 1959676869707179119169 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów