Pokaż wyniki od 1 do 10 z 117

Wątek: 1d mk III - pierwsze wrażenia

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

sven Nie przejmuj sie tym co pisza zazdrosnicy. Co do innych krytykow... Jakiez to typowo polskie, nie miec czegos nawet w rekach i krytykowac, opierajac swoja "wiedze" na ogladanych "zdjecia fotografow" ktorzy wlasnie przeniesli swoje zainteresowania z malpek na DSLR...
    Canon DSLR i "L"ki

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Czy to mk III ma podgląd na żywo w którym nie działa AF ? Gdzieś czytałem w gazecie to ostro pojechali po inżynierach Canona, którzy tłumaczyli się jak dziecko, że im lustro przeszkadza
    Prawda? Pewnie "salesmen" kazali, bo bodajże ten sam DIGIC III w kompaktach jakoś sobie z ustawianiem ostrości z matrycy radzi.

Cytat Zamieszczone przez Kreon Zobacz posta
    Jakiez to typowo polskie, nie miec czegos nawet w rekach i krytykowac
    Typowo polskie? Eeeee, krypto-nacjonalista z Ciebie wychodzi. Czytałem podobny wątek na dpreview - zobacz sam jak tam lecą po bandzie...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreon Zobacz posta
    sven Nie przejmuj sie tym co pisza zazdrosnicy. Co do innych krytykow... Jakiez to typowo polskie, nie miec czegos nawet w rekach i krytykowac, opierajac swoja "wiedze" na ogladanych "zdjecia fotografow" ktorzy wlasnie przeniesli swoje zainteresowania z malpek na DSLR...
    To napisz jaki wplyw ma narodowy charakter na jakosc fotek z markIII?

Hej Kolekcjoner! Nie trzeba widziec aparatu by sie wypowiedziec o jakosci fotek. Po to sa grupy tematyczne by dokonac analizy tych fotek, przed ewentualnym zakupem a nie po nim. Dlatego zdjecia przedstawione przez Svena sa wazne.
    Co wnosi post Wawaka tego pojac nie jestem zdolny?!!
    Pozdrawiam Chomsky.
    Analog ma "dusze".

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    (....)

Hej Kolekcjoner! Nie trzeba widziec aparatu by sie wypowiedziec o jakosci fotek. Po to sa grupy tematyczne by dokonac analizy tych fotek, przed ewentualnym zakupem a nie po nim. Dlatego zdjecia przedstawione przez Svena sa wazne.
    (....)
    Ja miałem na myśli kwestie takie jak przytaczany tu "problem" z AF-em. Nie chodziło mi o jakość zdjęć. Fotki i opnia Sven-a są bardzo cenne .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-06-2007 o 15:14
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów