Strona 17 z 34 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 331

Wątek: Masa ciała

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Dziś drugie bieganie: mam w nogach jakieś nowe mięśnie, których wcześniej nie było
    No, to powodzenia. Jak będziesz czuł to ciśnienie tłumów forumowiczów czekających na Twój lepszy wynik, to może przebiegniesz z minutę więcej
    A mięśnie były tam zawsze, może po prostu coś w końcu drgnęło.
    Jarek

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Żeby nie było: ostatecznie zostałem zmotywowany przez Ciebie, ten wątek i moją małżonkę.

Dziś biegałem nieco bardziej miarowo, bo już wiem jakie mam ograniczenia (przynajmniej na razie). Wczoraj to prawie zszedłem jak wróciłem do chałupy. Dziś już było spokojniej choć myślę, że przebiegłem więcej niż przeszedłem.
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Hehehe, ja też zacząłem bieganie, ale doszedłem do wniosku, że to jakieś nie teges jest i przesiadłem się na rolki. Duuużo lepiej działają jak bieganie. Mięśnie nóg, biodra, brzuch, ręce, generalnie całość ciała pięknie pracuje. Świetna sprawa, tylko jeden mały myczek... sakramencko mnie obtarła prawa rolka i muszę zaleczyć nogę zanim znowu w nie wskoczę

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

ale o 6 rano jakoś dziwnie wyjść na rolki A pobiegać już nie
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loram Zobacz posta
    Hehehe, ja też zacząłem bieganie, ale doszedłem do wniosku, że to jakieś nie teges jest i przesiadłem się na rolki. Duuużo lepiej działają jak bieganie. Mięśnie nóg, biodra, brzuch, ręce, generalnie całość ciała pięknie pracuje. (
    Tłumacz tak sobie... Jak już gdzieś w tym wątku pisałem - te najbardziej nielubiane ćwiczenia są najlepsze (niestety) i bieganie się też do nich zalicza... Jasne że lepiej pojeździć na rolkach czy na rowerze, ale jedno i drugie z bieganiem ma niewiele wspólnego i go nie zastąpi jak chcesz zrobić dobrą formę...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Tłumacz tak sobie... Jak już gdzieś w tym wątku pisałem - te najbardziej nielubiane ćwiczenia są najlepsze (niestety) i bieganie się też do nich zalicza... Jasne że lepiej pojeździć na rolkach czy na rowerze, ale jedno i drugie z bieganiem ma niewiele wspólnego i go nie zastąpi jak chcesz zrobić dobrą formę...
    Krzychu masz 100% rację. Ja nie mogłem i dalej nie moge przekonać się do biegania... chociaż musze, bo za rok mam testy sprawnościowe na AWF :]
    A co do pierwotnego tematu, to ja mam niedowage :P 189cm i ponad 70 kg i zawsze miałem z tym problem. Już myślałem nawet nad jakimiś dietami i innymi duperelami... zrezygnowałem, samo przyjdzie... z wiekiem
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    A co do pierwotnego tematu, to ja mam niedowage :P 189cm i ponad 70 kg i zawsze miałem z tym problem. Już myślałem nawet nad jakimiś dietami i innymi duperelami... zrezygnowałem, samo przyjdzie... z wiekiem
    Kto tu mowi o niedowadze 186cm, 56kg.
    Ale zamiast biegania (najbardziej nielubiane cwiczenie) gram w tenisa i jezdze na rowerze.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Wy to fajnie macie. Ja do końca czerwca muszę uprawiać sport, który nazywa się sesja egzaminacyjna ;(
    Ale zaraz po niej wracam do biegania.
    Ślubna
    No i niestety N.

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Kto tu mowi o niedowadze 186cm, 56kg.
    Ale zamiast biegania (najbardziej nielubiane cwiczenie) gram w tenisa i jezdze na rowerze.
    Widze, ta sama kategoria wiekowa ja wole już latać z aparatem :P ale na poważnie to moja ( jak to brzmi ) uczelnia wymyśliła sobie testy, a testy trzeba zdać. Dodatkowym sportem dla mnie to śmiganie [L] po mieście ;p
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    Wy to fajnie macie. Ja do końca czerwca muszę uprawiać sport, który nazywa się sesja egzaminacyjna ;(
    Nie narzekaj. Sesja to same plusy: trzeba w końcu wytrzeźwieć i przypomnieć sobie co studiujemy. Do tego dochodzi poznawanie zupełnie nowych, ciekawych ludzi, na przykład swoich wykładowców, u których są egzaminy. Trzeba sie też czasem trochę pouczyć, ale wierz mi, to nic w porównaniu do codziennego wstawania do pracy.
    Przerabiałem już wszystkie te etapy. W życiu nie spotka Cię już nic piękniejszego niż studia.
    Jarek

Strona 17 z 34 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów