poszukuje nietuzinkowych, odważnych, odjechanych...galerii ślubnych. Może komuś cos takiego w oko w necie wpadło? Mam niedługo sesje slubną z ludzmi którzy niechcą "ślicznych" zdjęć więc szukam inspiracji. Dzieki za kazdy link.
poszukuje nietuzinkowych, odważnych, odjechanych...galerii ślubnych. Może komuś cos takiego w oko w necie wpadło? Mam niedługo sesje slubną z ludzmi którzy niechcą "ślicznych" zdjęć więc szukam inspiracji. Dzieki za kazdy link.
ostatnio jakaś moda nastała na nietuzinkowe zdjęcia ślubne
wszystkie pary chcą coś innego
a później takie foty lądują w Kicz projekt :PPPPPPPPP
O tak! "slub metalowców" i swiadek - terminator wymiatają ... Czy para slubna sprecyzowala Ci co wedlug nich to ladne foto? Mozna zrobic troche plenerowek badzo serokim katem, tylko wiem juz z "zycia" ze najpierw ludzie chca nietypowo a potem kręca nosami i woleliby jednak "tradycyjne" szoty.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Wystarczy, jak tą czerwoną kieckę potraktujesz jako wzorzec bieli przy obróbce i będzie odjechane, że hoho ;-)
A tak serio: jest tego nieco. Poszukaj galerii B&W z Trójmiasta na przykład.
a gdyby odwrócić typowe role młodych
np. młody na rękach młodej lub z wiązanką, młoda za kierownicą samochodu itd?
nietypowe miejsca: stadnina koni, strzelnica, dach, komin
pochwal się wynikami
możesz tez jakichś starych opuszczonych miejsc szukac tam tez jest ciekawie i masz możliwośc skorzystac z komin dach co wcześniej pisał Max
albo wziąźć jakieś "rekwizyty" typu pistolet młotek jakies klucze (możesz iść z nimi do warsztatu samochodowego) albo wieksze rzeczy kombajn spych koparka..
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.