Pokaż wyniki od 1 do 10 z 331

Wątek: Masa ciała

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Wy to fajnie macie. Ja do końca czerwca muszę uprawiać sport, który nazywa się sesja egzaminacyjna ;(
    Ale zaraz po niej wracam do biegania.
    Ślubna
    No i niestety N.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    Wy to fajnie macie. Ja do końca czerwca muszę uprawiać sport, który nazywa się sesja egzaminacyjna ;(
    Nie narzekaj. Sesja to same plusy: trzeba w końcu wytrzeźwieć i przypomnieć sobie co studiujemy. Do tego dochodzi poznawanie zupełnie nowych, ciekawych ludzi, na przykład swoich wykładowców, u których są egzaminy. Trzeba sie też czasem trochę pouczyć, ale wierz mi, to nic w porównaniu do codziennego wstawania do pracy.
    Przerabiałem już wszystkie te etapy. W życiu nie spotka Cię już nic piękniejszego niż studia.
    Jarek

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    Ale zaraz po niej wracam do biegania.
    Jak na pół godziny wyjdziesz, w ramach przerwy w "kuciu", pobiegać, to ci tylko na dobre wyjdzie i lepiej będziesz przyswajał wiedzę.
    Ja zawsze podczas nauki do sesji robiłem przerwy, żeby trochę się poruszać (bieg, rower, worek treningowy lub sztangielki), bo mnie po prostu energia roznosiła. Potem szybki prysznic i nauka od razu lepiej szła.

Uprawnienia umieszczania postów