Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: [samochodowy] O swiatlach i nie tylko

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    osobiscie nie prowadzilam samochodu w polsce, ale wiem ze to niezla jazda extremalna ze wszystkimi dziurami na drogach i idiotami wyprzedzajacymi na 3-ciego. chyba nigdzie indziej na swiecie nie ma takich szerokich poboczy jak w polsce
    Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    Wpadnij do Polski i przejedź się po niej samochodem, odechce Ci się sportów ekstremalnych...
    Byłem niedawno w Neapolu autem. Kto nie był we Włoszech, niech nie narzeka na jazdę autem po Polsce. Wymuszanie, wyprzedzanie na trzeciego, parkowanie gdziekolwiek jest na porządku dziennym. Do tego skutery wyprzedzające w korku ze wszystkich stron (również po chodniku. Przyznam, że to była jazda ekstremalna.
    Teraz gdy przyjeżdżam autem do Polski, widzę wyższą kulturę jazdy. Tutaj (w słonecznej Italii), żeby ktoś cię wpuścił przy wyjeździe z podporządkowanej, to rzadkość. Podobnie jest z zatrzymaniem się przed przejściem dla pieszych. Oczywiście są kraje takie jak Niemcy, czy Austria, ale jak dla mnie, po doświadczeniach włoskich, w Polsce nie jest źle.
    Ostatnio edytowane przez Viracocha ; 26-04-2007 o 18:18

Uprawnienia umieszczania postów