Pokaż wyniki od 1 do 10 z 121

Wątek: soft do regulacji autofocusa

Mieszany widok

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xdream Zobacz posta
    u mnie jest tak, na 17-40 mam 2mm BF, a 50 1.4 2mm FF wiec doszedlem do wniosku ze puszka jest raczej ok, ale za to na sigmie 70-200 mam 15mm BF i ten wynik mnie przeraza

czy macie jakis pomysl co moge zrobic z ta sigma?
    Jasne,
    1. wywalic tablice testowe
    2. wyjsc z domu i porobic zdjecia
    3. sprawdzic czy faktycznie masz nietrafione ostrzenie (z winy sprzetu a nie fotografa)
    4. w zaleznosci od wyniku pkt 3 - robic zdjecia i nie przejmowac sie *******ami albo oddac do serwisu.

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG Zobacz posta
    Jasne,
    1. wywalic tablice testowe
    2. wyjsc z domu i porobic zdjecia
    3. sprawdzic czy faktycznie masz nietrafione ostrzenie (z winy sprzetu a nie fotografa)
    4. w zaleznosci od wyniku pkt 3 - robic zdjecia i nie przejmowac sie *******ami albo oddac do serwisu.
    CYNIG masz u mnie wirtualne pyfko, bo do K mam daleko i w zasadzie nie bywam

Podpisuje sie pod twoimi zaleceniami "obiema ręcami i nogami", z zastrzeżeniem, iż większość błędów jest winą fotografa.

Pomimo rozwoju elektroniki, elektromechaniki i tak, nawet do najlepszej puszki, trzeba podłączyć, najlepiej świetnego fotografa!!! :rolleyes:
    ::: Canon EOS 1D MkIII & Canon EOS 1Ds MkIII ::: Canon EOS 5D MkII ::: EF 16-35/2.8 L II USM ::: EF 24-70/2.8 L ::: EF 70-200/2.8 L IS ::: EF 300/2.8 L IS USM ::: EF 400/2.8 L IS USM ::: EF 600/4.0 L IS USM ::: Extender EF 1.4x II ::: Extender EF 2.0x II ::: Speedlite 580EX II :::

Uprawnienia umieszczania postów