Strona 44 z 1000 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144544 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Zdjęcia to jeszcze trzeba umieć zrobić. Jesli ktoś jest w tym dobry to sobie na ślubie poradzi nawet z kitem biorąc oczywiście pod uwagę wszystkie jego ograniczenia.
    no wiec wlasnie - tu jakakolwiek GO nie wchodzi w gre.. moze i zdjecie bedzie ostre od f8 ale.. no wlasnie " ale"

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    znam kilka przypadków(ostanimi czasy zbyt wiele) iż takie fotki(z kita) to i tak najlepsze co zostało z tych małżeństw
    a to jest juz zupelnie inna bajka .. mimo wszystko na slubie wolalbym miec "swiadomego" fotografa ktorego sprzet pozwoli mu zrobic zdjecie ktore amamtorowi z kitem nigdy by nie wyszly*

*to nie to ze mam jakis wstret do kit'a - uwazam ze to dobre szklo za ta cene ale do takich okolicznosci jak slub narzuca zbyt wiele ograniczen nie do przeskoczenia nawet przez jakiegos "super profi foto master'a"

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qwerty1237 Zobacz posta
    Tamron 17-50/2.8. Bylo juz chyba gozylion razy ;-)
    Tja.. A szczegółów daje tyle, że ciocie poznajesz po kolorze sweterków..
    Sample jesli potrafisz planować co robisz, to wystarczą dwie stałki: 35 i 85mm. Resztę to asekuracyjnie można ze sobą nosić.
    Jarek

Bywalec Awatar qwerty1237
    Miasto
    nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    ...wystarczą dwie stałki: 35 i 85mm. Resztę to asekuracyjnie można ze sobą nosić.
    Kolega chyba pytal sie o jeden obiektyw.
    D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qwerty1237 Zobacz posta
    Kolega chyba pytal sie o jeden obiektyw.
    Aha.. To ja takiego niestety nie znam. Bo samą dobrą 50tką, to zwyczajnie się nie da.
    Jarek

sample
    Guest

Domyślnie Rady ...

dziekuje za informacje wszystkim, a Panu "Kubak82" to radze z takimi poradami zatrudnic sie w poradni przedmałżeńskiej, a nie wypowiadac się na forum. Zapytanie było oczywiste jakie szkła, a nie cwaniakowanie na temat ogniskowej itp.

pozdrawiam wszystkich

a Panu "Kubak82" życzę miłego pstrykania i trochę powściągliwości, a na przyszłość proszę na nie intersujące tematy nie udzielać odpowiedzi, bo "rozwala mnie takie podejście".

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sample Zobacz posta
    dziekuje za informacje wszystkim, a Panu "Kubak82" to radze z takimi poradami zatrudnic sie w poradni przedmałżeńskiej, a nie wypowiadac się na forum.
    przybliz mi prosze sens twojej wypowiedzi bo obawiam sie ze nadajemy na innych falach

Zapytanie było oczywiste jakie szkła, a nie cwaniakowanie na temat ogniskowej itp.
    cwaniakowanie dla mnie to podstawa

a Panu "Kubak82" życzę miłego pstrykania
    nawzajem

i trochę powściągliwości, a na przyszłość proszę na nie intersujące tematy nie udzielać odpowiedzi, bo "rozwala mnie takie podejście".
    a to juz twoje sprawa.. kazdy ma prawo do swoich opinii a ja wyrazilem swoja.. a ze za niedlugo sam biore slub i szukajac kogos z jakas wiedza, przebrnalem przez kilku "poczatkujacych fotografów weselnych" .. sory, ale tak to wyglada z perspektywy potencjalnego klienta ..

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Myślę, że udzielanie porad życiowych wykracza poza temat tego wątku.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

sample
    Guest

Domyślnie rady cd.

życze zatem Panu "Kubak82" wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, no cóż ja juz 10 lat jestem po tej decyzji i oczywiście proszę wybrać najlepszego fotografa

pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

i oczywiście proszę wybrać najlepszego fotografa
    postaram sie ;-)

ps. przepraszam, moze troche za bardzo mnie ponioslo.. takiej "awersji" przez te poszukiwania sie nabawilem, mysle ze niepotrzebnie

pozdr.

ps. nie zajmuje sie fotografowaniem slubow - robilem to okazyjnie jako support "wlasciwych" fotografow u znajomych i bardzo dobrze sprawdzil mi sie tamron 28-75.. mysle, ze to tez jest szklo warte rozwazenia
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 18-01-2007 o 21:24

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    znam kilka przypadków(ostanimi czasy zbyt wiele) iż takie fotki(z kita) to i tak najlepsze co zostało z tych małżeństw
    .Samo życie .

a Panu "Kubak82" życzę miłego pstrykania i trochę powściągliwości, a na przyszłość proszę na nie intersujące tematy nie udzielać odpowiedzi, bo "rozwala mnie takie podejście".
    Wiesz może to było zbyt brutalne ze strony kolegi ale trochę w tym racji jest. Każdy kto trochę porobił zdjęć w kościele wie jakie to jest wyzwanie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 44 z 1000 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144544 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów