KMV10 - Jak komus wygodniej to czemu nie![]()
Panie i Panowie, 350D + Grip załatwia sprawę małego aparatuTo jest cudowne
Kupilem BG-E3 i o niebo lepiej sie trzyma aparat w pioziomie nawet
Polecam każdemu
![]()
KMV10 - Jak komus wygodniej to czemu nie![]()
Panie i Panowie, 350D + Grip załatwia sprawę małego aparatuTo jest cudowne
Kupilem BG-E3 i o niebo lepiej sie trzyma aparat w pioziomie nawet
Polecam każdemu
![]()
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Witam
A ja mam takie pytanko do użytkowników powyższego Gripa.
Czy ów gripa posiada gwint umożliwiający montaż aparatu wraz z gripem na statywie?
Czy może trzeba demontować gripa by aparat założyć na statyw.
Stoje przed zakupem powyższego - a sprzedawca nie ma o tym pojecia, zresztą sprawdzać też nie będzie bo musiałby rozpakować towar![]()
Pucha i słoki
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Nie kupuj u takiego sprzedawcy. Ma prawo zobaczyc towar i sprawdzic do w sklepie w takim wypadku.
Odosnie gwintu to ma![]()
OK Dziękuję Adamek i Amper - może zmienie sprzedawce, zwłaszcza że znalazłem na Allegro zamiennik "orginału" w bardzo dobrej cenie http://www.allegro.pl/item150139763_..._e3_tanio.html
Niewiem czy ktoś z was miał już styczność z Tymi zamiennikami, - jedno wiem napewno : sprzedawca polecany, pewny towar...i zamiennik ponoć produkowany w tej samej fabryce co orginały.
Pucha i słoki
Ja wlasnie mam ten zamiennik i jestem zadowolonyCo prawda mam go dzień dopiero ale spisuje sie świetnie
![]()
ok...dzięki ""Olszewski", już wylicytowany teraz czekam na paczkę
Pozdrawiam
Pucha i słoki
Nie ma problemuI dodam że akumulatory (zamienniki) PremiumGOLD współpracują z oryginalną ładowarką Canona i z oryginalnym akumulatorem w gripie, wiec jesli ktoś kto przeglądałby ten wątek, chciałby oto zapytac to ma odpowiedz
![]()
Hmm, zamiennik mojego orginalnego akumulatora to MaxxCell 2500 mAh, bez problemu współpracuje z orginalną ładowrką Canona - więc myślę że zamiennik wraz z orginałem będzie także współpracował bardzo dobrze w Gripie.Olszewski napisał:
...dodam że akumulatory (zamienniki) PremiumGOLD współpracują z oryginalną ładowarką Canona i z oryginalnym akumulatorem w gripie...
Tylko zastanawia mnie czy różnica pojemności nie będzie miała jakiegoś wpływu - zamiennik 2500 mAh a orginał niewiele ponad 700 mAh.
Pucha i słoki