Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: [test] Pixma iP5200R - koszty wydruku

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrox Zobacz posta
    inaczej się troche przedstawia jak drukowałem na papierze Profesjonalnym satynowym firmy AGAMA
    a mianowicie: papier to 0,50zł+0,89zł tusz to daje 1,40zł jedno zdjęcie (mowa jest o formacie 9x12)

Ten fapier polecam wszystkim
    Jakość kapitalna każdy drobny szczegół widoczny i wyraźny po skończeniu sie canona GP-501 tylko będę używał ten papier
    [...]
    P.S Zamienniki SkyHorse są tak fajnie skonstruowane, że chipa się nie przykleja tylko jest on wsuwany w obramowanie, pozatym przy nastęnej wymianie nie potrzeba nic robic z chipem ponieważ cala ramka odpina się od kalamarza i zmieniamy tylko ramkę
    Przeszukałem Allegro i nie ma tam ani rzeczonego papieru, ani tych zamienników. Gdzie to można kupić, bo akurat kończy mi się tusz, a i chętnie wypróbowałbym ten papier.
    ELAN 7 | 350D + kit | Tamron 28-75/2.8 | Canon 50/1.8 | Sigma 70-300 APO MS II |

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Juzer Zobacz posta
    Przeszukałem Allegro i nie ma tam ani rzeczonego papieru, ani tych zamienników. Gdzie to można kupić, bo akurat kończy mi się tusz, a i chętnie wypróbowałbym ten papier.
    Papier satynowy Profesjonalny Agama kupuje w MediaMark
    A tusze skyhorse ma www.dodrukarki.pl

Uprawnienia umieszczania postów