-
Zgadzam się z wami, że może trochę źle zacząłem rozmowę, ale chyba mam prawo wiedzieć, z jakim sprzętem gość mi przyjdzie robić zdjęcia na ślub/wesele? Najlepiej jakby napisał o tym na swojej stronie oraz podał cennik! Chciałem go o to zapytać, ale nie odpisał. A wracając do samego sprzętu: Co by było, gdybym zamówił go na ślub, a facet przyszedł mi na niego z PowerShotem? W dzisiejszych czasach każdy może robić zdjęcia, a oglądając je u tego pana na stronie nie wynalazłem nic nadzwyczajnego i wywnioskowałem, że brak umiejętności w robieniu zdjęć próbuje zatuszować "super-efektami" w Photoshopie, czyli tylko B&W albo B&W + kolorowa butelka z wódką Absolut...
Nawet nie wyobrażacie sobie, jak wiele ludzi robi zdjęcia na ślubach, bo myśli że to łatwa kasa, a nie ma żadnych umiejętności. Kiedyś byłem na weselu, na którym jeden człowiek zajmował się obsługą kamery i robieniem zdjęć! Nosił ją na statywie, a w prawej ręce trzymał Minoltę Dynax i pstrykał od czasu do czasu jedno zdjęcie. Śmiech na sali.
Uprawnienia umieszczania postów