Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1552

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Kurcze, juz zainstalowalem 1.50. Ciekawe co musza poprawic? Nie wydaje mi się, że od rak sobie go sciagneli.

A może eye af był za dobry i konkuruje z R3...
    Ostatnio edytowane przez zdebik ; 06-12-2021 o 13:35

Początki nałogu Awatar rojo
    Miasto
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Kurcze, juz zainstalowalem 1.50. Ciekawe co musza poprawic? Nie wydaje mi się, że od rak sobie go sciagneli.
    A może eye af był za dobry i konkuruje z R3...
    na zagranicznych grupach i forach ktoś tam zgłaszał problemy z działaniem AF. Ja zainstalowałem, pracowałem i nie zauważyłem jakoś zmian szczerze mówiąc specjalnych, ale nie fotografowałem rajdów
    Jakby ktoś pytał to samyang 85/1.4 dalej działa z softem 1.5.0. Trzeba niemniej uważać i chyba nie spieszyć się za bardzo z aktualizacjami, bo downgrade nie jest możliwe...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    3miasto

Cytat Zamieszczone przez rojo Zobacz posta
    na zagranicznych grupach i forach ktoś tam zgłaszał problemy z działaniem AF. Ja zainstalowałem, pracowałem i nie zauważyłem jakoś zmian szczerze mówiąc specjalnych, ale nie fotografowałem rajdów
    Jakby ktoś pytał to samyang 85/1.4 dalej działa z softem 1.5.0. Trzeba niemniej uważać i chyba nie spieszyć się za bardzo z aktualizacjami, bo downgrade nie jest możliwe...
    Downgrade jest jak najbardziej możliwy (pomimo zapewnień Canona, że nie jest).

Uprawnienia umieszczania postów