Strona 96 z 141 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez Dominik_z_Polski Zobacz posta
    Myślicie, że po premierze R7 i R10 Canon R6 stanieje? Warto poczekać z kupnem?
    Nie spadna a znajac życie jeszcze mogą podskoczyć. Coś się już mówi o tej chińskiej grypie i ospie z Afryki.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

a niby dlaczego by miał stanieć? ja nie widzę związku przyczynowo-skutkowego, ale oczywiscie mogę się mylić ;-)
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kielce

Ja za to zauważyłem, że R i RP znowu podrożały.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Promki na pewno będą. Trzeba śledzić neta. Stanieć na bank stanieje. Kosztował ponad 13 teraz nie całe 12. Myślę, że w lato ok 11 będzie.
    Ja swojego wyrwałem za 10k więc myślę że marża jest tu dosyć elastyczna.

Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Promki na pewno będą. Trzeba śledzić neta. Stanieć na bank stanieje. Kosztował ponad 13 teraz nie całe 12. Myślę, że w lato ok 11 będzie.
    Ja swojego wyrwałem za 10k więc myślę że marża jest tu dosyć elastyczna.
    ale to "tanienie" wynika z normalnego cyklu życia produktu
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    ale to "tanienie" wynika z normalnego cyklu życia produktu
    Ahaś to ja coś przeoczyłem w takim razie, bo 91 dni temu świat lekko zwariował. Samochody poszybowały w górę mimo że są z nami długo. O takim 28-70/2.0 czy innych szkłach Canona nawet nie będę mówił, bo ktoś kto zbierał kase aby kupić w tym roku śle niezłe k***y pod nosem.
    85L II kupowałem za 7800 z cashback 800zł. Dziś w cyfrowe za 10500... także coś nie tak z tym tanieniem i tak zdziwiony jestem że r6 tanieje.

Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Ahaś to ja coś przeoczyłem w takim razie,
    tak, dokładnie, pierwszy wykład z teorii marketingu

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Rok temu kupowałem R5, ceny nadal takie same. Dwa tygodnie po zakupie zrobili promocje dodając DJI RSC2. Po kilku emailach dostałem tez gimbala za darmo.

Cześć, nie było mnie z Wami przez jakieś...kilkanaście lat, ale może niebawem wraz z nową zabawką będę się pojawiał nie znalazłem innego wątku gdzie mógłbym zapytać o cashback letni Canona.. w latach poprzednich już był ogłaszany w kwietniu lub w maju, w tym roku cisza..ktoś coś wie ? W Europie Zachodniej w większości krajów już jest....

Początki nałogu
    Miasto
    Lublin

Cauchy w dyskusji o R7 napisał Turbo AF mając na myśli R6 - tak się domyślam.
    Turbo AF, jak kupowałem R6 to AF był na ostatnim miejscu potrzeb. Do dzisiaj nie umiem z niego skorzystać tak, jak go opisują inni. Jak twarz jest na wprost aparatu jest ok, ale miałem wielokrotnie sytuacje takie: Obiekt do wykrycia – ludzie, rodzaj AF – śledzenie oka – twarz na wprost ramka AF na oku – jest ok. Model obraca głowę, aparat szuka oka, nie ma więc ustawia sobie AF na coś innego – do tego momentu wszystko jest logiczne, ale . . . Model obraca głowę z powrotem w stronę aparatu, naciskam do połowy spust, AF lata po cały kadrze nie znajduje oka. Nie robię zdjęcia, puszczam spust naciskam po raz kolejny Af lata po kadrze oka nie znajduje, i tak 4, 5, 6 razy. Obiekt do wykrycia – ludzie, rodzaj AF – śledzenie oka, zdjęcia lewe kwadrat AF na tworzy/oku, zdjęcia prawe, wykonane tuż po lewych, bez zmian ustawień, af znalazł sobie coś innego. Coś robię źle nie wiem co, zaraz znajdą się ludzie, co mi poradzą oddaj body do serwisu.Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	AF R6.jpg
Wyświetleń:	158
Rozmiar:	224,1 KB
ID:	8234

Strona 96 z 141 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów