Pokaż wyniki od 1 do 10 z 454

Wątek: YN-622 Yongnuo

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: YN-622 Yongnuo

Cytat Zamieszczone przez onsight99 Zobacz posta
    Powiedzmy, że na początek zakupie 2x 622c jednego będę używał jako nadajnik drugi jako odbiornik. powiedzmy ze później dokupię wersji TX. zacznę go traktować jako nadajnik z LCD aby wygodnie sterować lampami podpiętymi do 2 urządzeń 622c. Czy w ten sposób będę mógł cieszyć się pełna funkcjonalnością systemu czy lepiej wstrzymać się i kupić 3 sztuki z LCD ? czy w czymś to by mi ułatwiło prace ??
    A po co Ci 3 LCD skoro tylko jednym (ten na aparacie) sterujesz? Reszta to odbiorniki i po ustawienia kanału i grupy o nich zapominasz.
    Zresztą nie wiadomo czy w ogóle będzie wersja TX dla canona. Zawsze wychodziły szybciej a tu do nikona jest od jakiegoś czasu a o canonie cisza...

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: YN-622 Yongnuo

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    A po co Ci 3 LCD skoro tylko jednym (ten na aparacie) sterujesz? Reszta to odbiorniki i po ustawienia kanału i grupy o nich zapominasz.
    Zresztą nie wiadomo czy w ogóle będzie wersja TX dla canona. Zawsze wychodziły szybciej a tu do nikona jest od jakiegoś czasu a o canonie cisza...
    Matsil, to było właśnie moje pytanie/wątpliwość i tak było to sformułowane. Wyżej otrzymałem odpowiedz.

Co do wersji Tx to jest podobno możliwość ze nigdy nie wyjdzie bo canon ma sterowanie z aparatu a nikon nie ma, ale nie wiem czy to wiarygodne info.

Uprawnienia umieszczania postów