Ponawiam pytanie, ktoś używa wyzwalaczy na weselu, fotografując dwoma aparatami + lampy na nich + lampa dodatkowa w rogu sali ?
Ponawiam pytanie, ktoś używa wyzwalaczy na weselu, fotografując dwoma aparatami + lampy na nich + lampa dodatkowa w rogu sali ?
Tak 5d, 6d 540 580 i 430
Sent from my iPhone using Tapatalk
@lok Wiesz jak to poprawnie poustawiac ? Myslalem ze aparat 1 na ustawie na kanal A, aparat 2 na B, a dodatkowa lampa na AB a tu kiszka. Kanal AB nie oznacza ze bedzie czytac kanal A i B tylko to jest oddzielny kanal.
Robiłem 6d i 3 lampy. Jedna na aparacie kanał A druga kanał B i trzecia kanał C. Wszystko na manualu. Robiłem tez tak dwa body na nich wyzwalacze i oba wyzwalają jedna lampę. Tej opcji na której ci chyba zależy to nie robiłem. Dwa body na nich lampy i do tego trzecia lampa jako kontra. Może kanałami CH 1 spróbuj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YONGNUO – YN-622C-TX for Canon – Now Available! | FLASH HAVOC
ktoś już tego używał?
mam 5d1 i taki sterownik byłby super!
hej używam z 5d mark II ale z 5d mark I też działa bez żadnego problemu, zasadniczo świetne rozwiązanie w mark 2 dużo szybsza zmiana ustawień niż z menu aparatu
5D+BG-E4; 24-105 4 IS L; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 L;
Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow
Kupowałeś w PL [nie mogę póki co namierzyć żadnego sklepu z tym ustrojstwem] czy w Chinach?
jeżeli kupuje coś Yongnuo z Chin to gwarancja w PL działa??
W Chinach nie wiem czy gwarancja działa , chyba nie
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
5D+BG-E4; 24-105 4 IS L; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 L;
Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow
Napisałem maila do firmy, ciekawe czy odpowiedzą![]()