Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 259

Wątek: Nowe obiektywy Canona 24-70/2.8L II, 28/2.8 IS i 24/2.8 IS

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie Odp: Nowe obiektywy Canona 24-70/2.8L II, 28/2.8 IS i 24/2.8 IS

Zaczynam podejrzewać, że firma canon jest już chłopcem do bicia... za dużo ostatnio tych wpadek, a klient niestety ucieka

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    a klient niestety ucieka
    Czemu "niestety"? Jeśli to prawda to zaczną ceny spadać .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

za dużo ostatnio tych wpadek, a klient niestety ucieka
    Wyniki finansowe mówią raczej coś innego.

Miasto
    Legnica

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Czemu "niestety"? Jeśli to prawda to zaczną ceny spadać .
    Jesteś optymistą :grin: w sprawie cen, jak dotychczas to canon ma jeden azymut ..., który prowadzi na północ. Co do ucieczki klienta to sam jestem tego przykładem... mam tylko już jedną nogę w canon.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Wyniki finansowe mówią raczej coś innego.
    O ile to nie jest kreatywna rachunkowość :grin:.

Pełne uzależnienie

O ile to nie jest kreatywna rachunkowość :grin:.
    Tak tak. Takie bajanie jak powiedzenie, że większość użytkowników CB to malkontenci i narzekacze, którzy w sporej części nie będą mieli w rękach sprzętu, o którym tak wypisują. A nie, czekaj...

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Jesteś optymistą :grin: w sprawie cen, jak dotychczas to canon ma jeden azymut ..., który prowadzi na północ. Co do ucieczki klienta to sam jestem tego przykładem... mam tylko już jedną nogę w canon.
    O:grin:.
    Ja już mam w Canonie tylko stopę

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    serio zaczynam myslec, ze Canon zatrudnil jakiegos imbecyla za głównego ksiegowego ;]
    chiałbym mieć tego Imbecyla za swojego doradcę finansowego, najlepiej za free!

--- Kolejny post ---

Zaczynam podejrzewać, że firma canon jest już chłopcem do bicia... za dużo ostatnio tych wpadek, a klient niestety ucieka
    To samo piszą na nikoniarzach o WIELKICH problemach z lewym AF w D800 i problemach z kurzem w D600. Tam skala wpadek jest zdecydowanie wyższa, tutaj mamy do czynienia raczej z "taką urodą" tego szkła. A generalnie Optyczni to nie wyrocznia a jesli tak dla kogoś jest to chyba se w ogóle żadnego szkła nie kupi bo w każdym są problemy.
    Ta nowa eLa ma inny target niż stary model a zanim sie pokazała fizycznie w sklepach to już się sprzedawała na zapisy. Każda Potwora ma swojego Amatora
    5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Czyli własny przykład rozciągasz na wyniki całej korporacji - słusznie strideer zauważył - jaki sens ma takie bajanie .

Cytat Zamieszczone przez Gall_Anonimowy Zobacz posta
    To samo piszą na nikoniarzach o WIELKICH problemach z lewym AF w D800 i problemach z kurzem w D600. Tam skala wpadek jest zdecydowanie wyższa, tutaj mamy do czynienia raczej z "taką urodą" tego szkła. A generalnie Optyczni to nie wyrocznia a jesli tak dla kogoś jest to chyba se w ogóle żadnego szkła nie kupi bo w każdym są problemy.
    Ta nowa eLa ma inny target niż stary model a zanim sie pokazała fizycznie w sklepach to już się sprzedawała na zapisy. Każda Potwora ma swojego Amatora
    Otóż to .
    To jest moim zdaniem czysty przykład na to, że niektórzy myślą że testy i fora to wyrocznia wpływająca na działania firm jak Canon czy podobne. Problem w tym że Ci którzy używają i kupują sprzęt foto w segmencie pro w dużej większości leją na takie opinie. Albo nie mają czasu albo mają to w ...... , bo ich zarobki zupełnie nie zależą od tego czy dane szkło jest najostrzejsze we wszechświecie .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-11-2012 o 22:18
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Legnica

Bajanie, bajaniem ale jednak coś w trawie piszczy , co do korporacji to myślę, że wszyscy użytkownicy tego systemu w Polsce są raczej obojętnie traktowani, przynajmniej, jeżeli chodzi o ceny ... a tfu, sorki przecież cashback nam dali .

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Bajanie, bajaniem ale jednak coś w trawie piszczy , co do korporacji to myślę, że wszyscy użytkownicy tego systemu w Polsce są raczej obojętnie traktowani, przynajmniej, jeżeli chodzi o ceny ... a tfu, sorki przecież cashback nam dali .
    To nawet nie był cashback tylko konkurs z nagrodami za zakupy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów