Pokaż wyniki od 1 do 10 z 156

Wątek: Kosmiczny problem z 70-200L I

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

A patrzac z drugiej strony. To sprobujcie zepsuc obiektyw, tak zeby dzialal tak jak to przedstawia kupujacy. No jak?? Upuszczal go, a potem patrzyl czy nie ostrzy na wiekszym zakresie. Przeciez ta usterka to dosc rzadka, a nawet jak istnieje nie kazdy moze ja zobaczyc, poniewaz takiej kombinacji ustawien nie uzywa. Jakby mi upadl obiektyw (a upadl) to nigdy by mi nie przyszlo do glowy, zeby go pod tym katem sprawdzic. Tak czy inaczej "racja prawna" jest po stronie RTSiak'a, dobrze ze chce mu sie jeszcze to wyjasnic.
    Ostatnio edytowane przez Usjwo ; 17-05-2012 o 15:49

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    A patrzac z drugiej strony. To sprobujcie zepsuc obiektyw, tak zeby dzialal tak jak to przedstawia kupujacy. No jak?? Upuszczal go, a potem patrzyl czy nie ostrzy na wiekszym zakresie.
    Nawiązując do pękniętej osłony, to nie ma znaczenia jaki to jest rodzaj uszkodzenia,
    i nie wiemy tak naprawdę kto jest winien - kupujący czy przewoźnik.

RTSiak wie, że od niego tak jedno jak i drugie wyszło 100% sprawne.

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Bywalec Awatar szymkowski
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    A patrzac z drugiej strony. To sprobujcie zepsuc obiektyw, tak zeby dzialal tak jak to przedstawia kupujacy. No jak?? Upuszczal go, a potem patrzyl czy nie ostrzy na wiekszym zakresie. Przeciez ta usterka to dosc rzadka, a nawet jak istnieje nie kazdy moze ja zobaczyc, poniewaz takiej kombinacji ustawien nie uzywa. Jakby mi upadl obiektyw (a upadl) to nigdy by mi nie przyszlo do glowy, zeby go pod tym katem sprawdzic. Tak czy inaczej "racja prawna" jest po stronie RTSiak'a, dobrze ze chce mu sie jeszcze to wyjasnic.
    Gość może znać się na obiektywach, elektronice itp i może wiedzieć jak takie coś uzyskać. Oczywiście to gdybanie i lekkie Sci-Fi, ale możliwe
    5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
    blog.marcinszymkowski.pl | instagram

Uprawnienia umieszczania postów