Niestety nie mam dobrych wiadomości dotyczących mojego obiektywu. Straciłem całkowicie zaufanie do sklepu w którym zakupiłem ten obiektyw. Sprzedawca również był gwarantem. Firma która jest właścicielem sklepu internetowego www.fotoit.pl swoim krętactwem wykazała się arogancją i całkowitym brakiem szacunku dla klienta. Nie wiem w jakim celu, ale świadomie zostałem wprowadzany w błąd co do statusu naprawy. Informowano mnie że przelew do serwisu został już dawno wykonany i na dniach obiektyw ma dotrzeć. Informacje z serwisu Foto Techniki przeczą całkowicie tym zapewnieniom, żadnych pieniędzy nie przelali, oraz od dłuższego czasu nie interesują się moim obiektywem. Przed chwilą poinformowałem sklep fotoit.pl iż jeżeli nie otrzymam dzisiaj zapewnienia co do daty dostarczenia sprawnego obiektywu, jutro sprawa trafia do jednej z warszawskich kancelarii prawnych... (z policją szkoda sobie głowę zawracać, bo od roku "bujam" się z oszustem który wykręcił numer na 4000zł i ani policja ani prokurator a nawet sąd nie widzą znamion przestępstwa) Niech moja doświadczenia ze sklepem www.fotoit.pl będą przestrogą dla innych. Ujawniam te informację po naprawdę sporych dylematach, gdyż znam sklep z polecenia naprawdę dla mnie wiarygodnego, więc uważałem ich za solidną firmę...